Ilmoittautuminen Voimauttavan valokuvauksen viikonloppukurssille
Diabetesseura T1D ry järjestää 29.-31.3.2019 voimauttavan valokuvauksen kurssin Tampereella, Tampereen Diabetesyhdistyksen toimistolla. Mukaan mahtuu 12 henkeä ja osallistuminen maksaa 25–40 euroa.

Viikonlopun aikana osallistujat pääsevät tutkimaan omaa suhdettaan diabetekseen valokuvauksen kautta. Parityönä toteutettava kurssi antaa kuvattavalle itselleen luvan määritellä, minkälaisena hän haluaa tulla nähdyksi. Kurssille osallistujien valokuvista teetetään valokuvataulut, ja kaikista tauluista järjestetään näyttely myöhemmin ilmoitettavassa julkisessa tilassa syksyllä 2019. Osallistuja saa oman taulunsa itselleen näyttelyn jälkeen. Viikonlopusta tehdään myös juttu Diabetesseuran Ykkönen-jäsenlehteen ja jutussa käytetään viikonlopun aikana tuotettuja valokuvia. Osallistuminen ei edellytä valokuvauksen osaamista ja kuvauskalustona käytetään osallistujien omia kameroita (kännykkäkamera, pokkari, järkkäri).

Viikonloppukurssille on kaksi eri hintavaihtoehtoa:

- pelkkä kurssimaksu 25 euroa
- kurssimaksu + majoitus (4hh OmenaHotellissa) 40 euroa.

25 euron kurssimaksu sisältään ruokailut, koulutuksen ja 49 euron arvoisen valokuvataulun omasta kuvasta. Kuvan saa itselleen valokuvanäyttelyn jälkeen. Viikonloppuun kuuluu perjantaina iltapala, lauantaina aamupala, lounas ja välipala sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Lauantain illallinen on omakustanteinen.

Kurssi on tarkoitettu Diabetesseura T1D ry:n ja Tampereen Diabetesyhdistyksen jäsenille. Jäsenyys tarkastetaan noin viikon kuluttua ilmoittautumisesta, joten ehdit vielä liittyä mukaan! Ilmoittautuminen on sitova. Sinulle ilmoitetaan viikon kuluessa ilmoittautumisesta, että mahduitko mukaan kurssille.

Tämän kyselyn tulokset arkistoidaan vuoden 2019 jälkeen ja vastauksia säilytetään Diabetesseura T1D ry:n Google Drive -verkkopalvelussa. Tulokset arkistoidaan lomakkeella annetun kuvausluvan säilyttämisen vuoksi. Lisätietoa säilytyksestä ja muista asioista: toimisto@t1d.fi.

Nimi
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Laskutusosoite
Your answer
Erikoisruokavalio
Your answer
Olen jäsenenä
Millä kameralla aiot kuvata kurssilla?
Your answer
Tarvitsetko majoitusta viikonlopuksi?
Kuvauslupa
Voimauttavan valokuvauksen kurssin aikana osallistujista otettuja kuvia käytetään Diabetesseura T1D ry:n järjestämässä valokuvanäyttelyssä vuoden 2019 aikana. Lisäksi kuvia voidaan julkaista Diabetesseura T1D ry:n jäsenlehdessä, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa (esimerkiksi Facebook, Instagram, Youtube ja Twitter).

Kuvia voidaan käyttää myös Diabetesseura T1D ry:n myöhempinä vuosikymmeninä mahdollisesti toteutettavassa historiikissa.

Myönnän kuvausluvan Diabetesseura T1D ry:lle:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service