Voorinschrijving Koploperproject 2023
Het Koploperproject is een gerichte training om in uw bedrijf duurzaam ondernemen te implementeren en daarmee aan te sluiten bij nieuwe wensen en verwachtingen van gasten. Onder begeleiding gaat u inventariseren, meten en verbeteren om uw bedrijf een boost te geven.

Vanuit het Actieplan Circulair Gastvrijheidssector wordt een Koploperproject Gastvrijheidssector georganiseerd. Het Koploperproject is voor MKB bedrijven van circa 5 medewerkers, de start vindt in het najaar van 2022 plaats en bestaat uit een aantal bijeenkomsten en individuele bedrijfsbegeleiding. De eigen bijdrage bedraagt slechts €500,- per bedrijf. Aan het project kunnen maximaal 10 bedrijven deelnemen.

U kunt zich via onderstaand formulier alvast inschrijven voor dit traject. Dan contacteren wij u zodra de precieze data bekend zijn.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Bedrijfsnaam  *
Om dit project te kunnen organiseren heeft de Toerisme Alliantie Friesland enkele persoonsgegevens van u geregistreerd: naam, mailadres, telefoonnummer, bedrijfsnaam en -plaats. Hieronder kunt u aangeven of we uw gegevens hiervoor mogen bewaren. Wij hebben geen commerciële belangen, gaan voorzichtig om met uw persoonsgegevens en zullen deze niet voor andere doeleinden inzetten. U kunt op elk gewenst moment uw gegevens laten verwijderen door een mail te sturen naar info@taf.frl.     *
Vanuit de TAF delen we graag onze workshops en bijeenkomsten op onze website, sociale media en eventueel de pers. We willen in onze posts graag foto's gebruiken die gemaakt worden tijdens het evenement en ook uw bedrijf benoemen als deelnemer. Geef via de onderstaande poll aan of je hiermee akkoord gaat. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy