Моля попълни кратката форма за опознавателна първа консултация с консултант-психолог Калоян Б. Божанов. Ще се свържем с теб, за да уточним удобно за теб и него време.  В тази първа консултация ще получиш план, стратегия, посока и материали за решението на проблема, ако са необходими.

Здравей!

Радвам се, че правиш тази трудна първа стъпка може би за теб и се надявам да не си я отлагал/а дълго. Защото когато се погрижим за себе си - целият свят започва да ни помага в това.

Ще се радвам да се запознаем и да ти бъда полезен към тази желана промяна.

--------------------
Клиентите, които се обръщат към мен го правят най-често, защото твърде дълго са се пренебрегвали и съгласявали с всичко във връзките си, оставайки в токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните. Съответно са получавали много малко и в началото на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.

На първо място заедно успяваме да преоткрием себеуважението им.Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници. Умението да защитават себе си и да не правят всичко и на всяка цена, им помага да намерят и задържат равностоен партньор в живота си.

Аз насърчавам: „Обичай себе си по начин, който заслужаваш и човекът до теб ще отразява същото в замяна“.

Мисията ми е да помагам на своите клиенти да направят житейската промяна, която твърде дълго са отлагали. Продължаваме с освобождение от токсични взаимоотношения, в които са зациклили от години. Чрез осъзнаването защо са в подобни отношения, те намират своите ресурси, ценности и силни страни.  Това също помага да разберат за своите вече остарели модели на поведение и да ги заменят с нови и работещи.

Калоян Б. Божанов

www.kaloyanbozhanov.com 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име: *
Телефон/Viber: *
Възраст: *
Образование:  *
Вашата професия и сфера на развитие в момента:  *
Причината, за която искаш да поговорим: *
ДЕКРАЦИЯ ЗА СЪГЛАСИЕ: *
Required
Информираме Ви, че имате право по всяко време да изисквате актуализация на личните Ви данни, информация относно ползването на личните Ви данни, както и да оттегляте съгласието, предоставено с настоящия формуляр, и да изисквате изтриване на личните Ви данни, като може да упражните тези и всички останали права по глава 3 от РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 г., чрез подаване на Молба до Длъжностното лице по защита на данни.                                                                                                                 Политиката може да прочетете тук - копирайте линка и го сложете във вашият браузър - https://kaloyanbozhanov.com/%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82/               
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy