EN DEFENSA DEL NOSTRE TERRITORI SONOR
Els i les sotasignants, músics valencians i valencianes i persones interessades en el món de la cultura musical, volem expressar la nostra adhesió al següent manifest:

Després d'anys d’invisibilització activa de la música com a aposta política, d'anys de no rebre el suport dels mitjans de comunicació al nostre territori (amb excepcions puntuals), la creació d'Àpunt, la nova ràdio i televisió valencianes ens havia oferit un alè d'esperança, una gran plataforma per poder mostrar el nostre treball i difondre la nostra música.

A la desaparició recent i poc justificada de la seua graella d'espais com L'Estudi, Jazz Cru o València-Califòrnia, se suma ara per sorpresa l'anunci d'unes “vacances estiuenques” del programa diari de ràdio Territori Sonor, cosa que ens ha fet posar-nos alerta, per si això constitueix un subterfugi per possibilitar la seua desaparició definitiva.

Territori Sonor és un programa on es parla i es mostra en directe la música feta al nostre país, independentment d'estils, de tendències i, fins i tot, de la popularitat dels projectes, i amb una gran presència de la música en valencià. Excloure de la programació aquest espai modèlic ens deixa orfes i òrfenes i en la incertesa d’una situació on no veiem possible el creixement ni la visibilització del nostre treball.

Manifestem el nostre reconeixement a l'equip de Territori Sonor, en primer lloc, per la professionalitat que han mostrat amb programes replets de continguts interessants on contínuament es mostra el nostre treball. En segon lloc, perquè en molt poc de temps ha esdevingut un espai emblemàtic i Amàlia Garrigós, tota una referència. No entenem quins motius hi pot haver per apartar-lo de la graella de la programació.

Demanem la continuïtat de Territori Sonor a la ràdio pública valenciana, amb Amàlia Garrigós a la seua direcció i tot l'equip actual i dotant-lo dels mitjans adequats perquè la tasca tan necessària que fins ara realitza, siga millorada i ampliada encara amb més continguts.

Email address *
*
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Grup, activitat o organització *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service