Mikä nimeksi uudelle kulttuuriestradille?
Salon kaupungin kansalaisopisto hallinnoi Ylhäistentie 2:ssa sijaitsevan entisen ammattikorkeakoulun auditoriota. Kansalaisopisto ja kaupungin yleiset kulttuuripalvelut kehittävät auditoriota paraikaa esittävän taiteen tapahtumatilaksi, jossa eri taiteen alojen ammattilaiset ja harrastajat pääsevät sekä treenaamaan että luomaan taide- ja kulttuurielämyksiä kaikenikäisille kaupunkilaisille. Tilasta toivotaan muodostuvan monipuolisen kulttuuritarjonnan kotipesä, paikallisen osaamisen elävä estradi ja matalan kynnyksen kohtaamispaikka niin taiteen tekijöille kuin kokijoille.

MUSIIKKIA, TEATTERIA, SIRKUSTA JA VAIKKA MITÄ

Tilan yhteiskäyttöhankkeen tavoitteena on kehittää taide- ja kulttuurialan ammattilaisten ja harrastajien toimintamahdollisuuksia ja madaltaa taide- ja kulttuurielämysten kynnystä uusille yleisöille ja kaupunkilaisille. Monitaiteellista ohjelmistoa suunnitellaan ja toteutetaan kaupungin sisäisen yhteistyön lisäksi myös vapaan kentän ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

MIKÄ NIMEKSI UUDELLE KULTTUURIESTRADILLE?

Kutsumme nyt kaikki kaupunkilaiset mukaan keksimään nimi uudelle tilalle. Nimi voi juontaa vaikkapa tilan uudesta käytöstä ja toiminnasta, alueen historiasta, salolaisuudesta tai olla tuulesta temmattu! Tärkeintä meille on, että nimi on iskevä, helppo muistaa ja omaleimainen. Nimi valitaan syksyllä 2020.

Nimikilpailuun voi vastata anonyymisti. Kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan lippupaketti uuden kulttuuritilan syksyn 2020 ohjelmistoon, myös voittajaehdotus palkitaan lippupaketilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 31.8.2020 mennessä.

Vastausaikaa nimikilpailuissa on 16.8.2020 asti. Kiitos osallistumisesta ja tervetuloa tapahtumiin syksyn tullen!

Lisätietoja:

Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut
kulttuurituottaja Suvi Aarnio
p. 02 778 4982 ja sp. suvi.aarnio@salo.fi
(ei tavoitettavissa 13.7.-2.8.2020)


NIMIKILPAILUN SÄÄNNÖT
NIMIKILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Salon kaupunki (Salon kansalaisopisto ja yleiset kulttuuripalvelut)

KILPAILUAIKA 24.6.-16.8.2020
Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Salon kaupunki ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

KILPAILUN TAUSTA JA TARKOITUS
Salon kaupungin kansalaisopisto hallinnoi Ylhäistentie 2:ssa sijaitsevan entisen ammattikorkeakoulun auditoriota. Kansalaisopisto ja kaupungin yleiset kulttuuripalvelut kehittävät auditoriota paraikaa esittävän taiteen tapahtumatilaksi, jossa eri taiteen alojen ammattilaiset ja harrastajat pääsevät sekä treenaamaan että luomaan taide- ja kulttuurielämyksiä kaikenikäisille kaupunkilaisille. Tilasta toivotaan muodostuvan monipuolisen kulttuuritarjonnan kotipesä, paikallisen osaamisen elävä estradi ja matalan kynnyksen kohtaamispaikka niin taiteen tekijöille kuin kokijoille. Tällä nimikilpailulla haetaan ehdotuksia uuden tilan nimeksi.

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua sähköisellä verkkolomakkeella osoitteessa https://forms.gle/uaJZWfMKAxvwxPD19. Nimiehdotus ei saa olla loukkaava eikä hyvän tavan tai lain vastainen. Kaikki määräajassa nimikilpailuun lähetetyt nimiehdotukset, jotka täyttävät yllä mainitut kriteerit, luovutetaan valitsijaraadin käyttöön ja ovat mukana palkinnon arvonnassa, mikäli ehdottaja on jättänyt yhteystietonsa. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville luonnollisille henkilöille pois lukien arvonnan tai sen valmistelun järjestämiseen osallistuneet henkilöt.

VOITTAJILLE ILMOITTAMINEN JA PALKINNON VASTAANOTTAMINEN
Palkintona on konserttilippupaketti syksyn 2020 ohjelmistoon uudessa tapahtumatilassa. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti 31.8.2020 mennessä. Mikäli yhteydenotto ei onnistu eikä voittajaa tavoiteta viikon kuluessa arvonnasta, valitaan uusi voittaja. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

NIMEN VALINTA
Valinnan uuden kulttuuriestradin nimestä tekee Salon kansalaisopiston ja yleisten kulttuuripalveluiden valitsijaraati. Raati voi valita nimen kilpailuun lähetettyjen ehdotusten joukosta. Raadilla on oikeus muokata nimiehdotusta ja oikeus olla valitsematta nimeä kilpailuun osallistuneiden ehdotusten joukosta.

NIMIEHDOTUKSEN KÄYTTÖOIKEUDET

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun, sen käyttöön tuotemerkkinä, markkinoinnissa ja kaikessa toiminnassa, sen luovuttamiseen edelleen sekä nimen rekisteröimiseen. Järjestäjällä on kaikki oikeudet muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.

Salon kaupungilla on oikeus julkaista arvonnan voittajan sekä raadin valitseman nimiehdotuksen lähettäneen osallistujan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Osallistujien antamia henkilötietoja käytetään vain nimikilpailuun liittyvään viestintään, eikä niitä luovuteta edelleen. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä. Osallistumalla nimikilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun.
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja:
Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut
kulttuurituottaja Suvi Aarnio
p. 02 778 4982 ja sp. suvi.aarnio@salo.fi
(ei tavoitettavissa 13.7.-2.8.2020)
Ehdotukseni uuden kulttuuriestradin nimeksi
Yhteystiedot (nimi, puhelin/sähköposti), mikäli haluat osallistua arvontaan.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy