Tinerii și credința în social media
Într-o eră în care facebook-ul și instagram-ul au ajuns să fie un mod de exprimare, cred că mulți dintre noi s-au gândit: Cum îmi pot mărturisi credința în social media, atâta timp cât credința nu mai este „în trend”? Printre atâtea postări care ne vorbesc despre politică, dezvoltare personală, dragoste etc., parcă nu știi unde își are Dumnezeu locul în această poveste.

Dacă îți dorești să afli răspunsul la aceste întrebări și nu numai, te așteptăm, miercuri, 24 martie, ora 20:00 la o dezbatere pe tema: Tinerii și credința în social media. Scopul acestei întâlnirii este de a înțelege cum îmbinăm credința cu social media, fără̆ a ne pierde din valorile noastre de creștini. Pentru a aprofunda mai bine această tema avem și un invitat special pe care suntem convinși că abia așteptați să-l cunoașteți, și anume, pr. Francisc Doboș, care ne va împărtăși din tainele social media în stilul său carismatic și jovial, deja bine cunoscut de noi toți.

Dacă te-am făcut curios te așteptăm să te înscrii aici, până̆ pe data de 22.03.2021
Nume *
Prenume *
Parohie *
Email (aici vei primi datele de conectare pentru sesiunea Zoom) *
Dacă ai anumite întrebări sau curiozități pe care ai vrea să le adresezi părintelui Francisc, te rugăm să le notezi aici.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy