Meet je mentale veerkracht met ACT

Sigrid S heeft je gevraagd om deze vragenlijst in te vullen. Met de gegevens hiervan krijgt je paardencoach een goed beeld van jouw mentale veerkracht op dit moment.

Mentale veerkracht is een goed onderzochte, betrouwbare voorspeller voor levensgeluk op de lange termijn. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit op zijn beurt weer een belangrijke factor voor je gezondheid.
In hoeverre heb jij helder voor ogen wat je echt belangrijk vindt in jouw leven, en in hoeverre leef je daar ook al naar? Hoe goed kun je omgaan met die lastige of vervelende situaties die ook onderdeel zijn van het leven? Hoeveel aandacht heb jij voor signalen van je eigen lichaam?

Instructie voor het invullen
De FIT bestaat uit 60 stellingen. Lees elke stelling aandachtig door, en geef daarna aan in hoeverre deze stelling van toepassing is op u. Denk niet te lang na, maar geef uw eerste mening. Hoe hoger het cijfer dat u geeft, hoe meer deze stelling van toepassing is op u (6=helemaal eens). Hoe lager het cijfer dat u geeft, hoe minder deze stelling van toepassing is op u (0=helemaal oneens). Er zijn geen goede of foute antwoorden.

Persoonlijke gegevens worden gecodeerd bewaard, vertrouwelijk behandeld en nooit openbaar gemaakt.

(Deze test is gebaseerd op de FIT-60 ontwikkeld door T. Batink, G. Jansen & H. de Mey, en de MAIA, naar het Nederlands vertaald door Scheffers, R. Bosscher en J. J. van Dixhoorn. Goedkeuring voor de studie werd verleend door de Ethische Onderzoekscommissie van de Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen van Universiteit Maastricht (ERCPN) aan hoofdonderzoeker Dr. Nina Bien. Als je vragen hebt over de studie, kun je die sturen naar contact@cvpc.nl .)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naamloze titel
Emailadres *
Naam *
0 points
Telefoon
*
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Ik geef toestemming voor het gebruiken van mijn antwoorden voor het wetenschappelijk onderzoek naar mentale veerkracht, lichaamsbewustzijn en paardencoaching. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy