Inschrijfformulier eerstejaarskamp
*Beste aankomende student,

Van 28 augustus tot en met 31 augustus organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp.

Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!

Santé is een studievereniging, het is dus geen ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten alvast te leren kennen. Tijdens de Inkom, de introductieweek van heel Maastricht, leer je de stad kennen, maar tijdens ons kamp leer je je medestudenten van Gezondheidswetenschappen kennen. Een goed begin van je studententijd dus!

We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductie met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Mis deze kans niet en schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Als je je wilt inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in en klik op submit, vergeet niet om ook een foto van jezelf te mailen naar kampsante@gmail.com voor op de wall of fame! (onderaan het formulier is meer uitleg hierover). Voeg ons ook meteen toe op facebook: http://www.facebook.com/sante.kamp !

Deelname kost €60,-. Dit bedrag moet worden gestort op rekeningnummer 15.84.22.023 ten name van M.S.V. Santé Maastricht, met als omschrijving ‘inschrijving kamp’ en je volledige naam. Aankomende studenten uit het buitenland hebben een BIC- en IBAN-code nodig om het geld over te kunnen maken. Deze zijn RABONL2U (BIC) en NL53 RABO 0158 4220 23 (IBAN).

Wanneer je inschrijving ontvangen is, krijg je een e-mail als bevestiging met daarin extra informatie, de paklijst met wat je mee moet nemen en vertrektijden.

Voor meer informatie en vragen kun je onze website bezoeken: www.msvsante.nl, of stuur een mailtje naar kampsante@gmail.com.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat jouw studievereniging organiseert, like dan onze facebookpagina MSV Santé https://www.facebook.com/MSVSante?fref=ts

Daarnaast is er ook een groep voor alle eerstejaars gezondheidswetenschappen. In deze groep kunnen jullie problemen met elkaar bespreken en worden jullie op de hoogte gehouden van bepaalde zaken met handige informatie:
https://www.facebook.com/groups/823344561154120/

Kamp 2017
We hopen je dan te zien!

Wat feitjes:

Kamp 2016:
119 deelnemers
30 begeleiders
10 Kampcommissieleden
4 dagen lang leuke spellen/activiteiten
3 nachten feesten

Voor een korte sfeerimpressie van het kamp: https://www.youtube.com/watch?v=-onmIfdzj-Y

Groetjes,

De kampcommissie der MSV Santé!

Nu
INSCHRIJFFORMULIER EERSTEJAARSKAMP
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geslacht *
Required
Adres *
Your answer
Postcode/Plaats *
Your answer
Nationaliteit *
Required
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
GSM-nummer *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
In geval van nood waarschuwen
Naam *
Your answer
Tel. nr vast *
Your answer
Tel. nr mobiel *
Your answer
Zijn er nog andere zaken die we moeten weten als kampcommissie, zoals diëten of medicijngebruik? Geef ook graag even aan of je vegetariër bent.
Your answer
BELANGRIJK
Je aanmelding pas is geldig na betaling van €60,- naar rekeningnummer 15.84.22.023 ten name van M.S.V. Santé Maastricht. Voeg als omschrijving bij de transactie ‘inschrijving kamp’ en je volledige naam toe.

(BIC: RABONL2U en IBAN: NL53 RABO 0158 4220 23)

Na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin nog extra informatie. De paklijst zal later nagestuurd worden.

Volg ons op http://www.facebook.com/sante.kamp

Deelname aan het kamp is op eigen risico

Als laatste:
Op kamp hebben wij een wall of fame om elkaar beter te leren kennen, hiervoor hebben wij een leuke foto nodig van jou.

Stuur daarom een foto van jou met naam, plaats van herkomst en geboortedatum op naar kampsante@gmail.com.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms