Konferenca - FJALA 2019
Formë Rregjistrimi për pjesëmarrje në konferencën FJALA 2019, Divjaka Resort.
Data: 2-5 Tetor, 2019
Tema: Jeta në Shtëpinë e Zotit  (Shtjellimi i letrës së Parë drejtuar Timoteut)
Vendi: Divjaka Resort (Divjakë)

Ju lutemi, jepni të dhëna të sakta!
Email address *
Kisha/Organizata ku shërbeni *
Emri juaj *
Vendosni Emrin më poshtë!
Mbiemri *
Pjesmarrja (me ose pa familje) *
Ne rekomandojmë pjesëmarrjen pa fëmijë në konferencë! Organizatorët nuk do të ofrojnë përkujdesje dhe program për fëmijë. Nëse zgjidhni të sillni fëmijën/t tuaj në konferencë duhet të mbuloni koston e plotë të tyre (sipas çmimeve të hotelit në vlerën 3000Lekë/Ditë full-board). Shpresojmë të kemi mirëkuptimin tuaj!
Detaje mbi personat e tjerë që marrin pjesë bashkë me ju në konferencë. (Nëse ka)
Listoni emrat (Emër/Mbiemër) e personave të tjerë pjesë e grupit.
Telefon *
Roli juaj në Kishë/Organizatë *
Koha që do të merrni pjesë *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Palushi. Report Abuse