Win een meet & greet met Stanley Burleson en Vajèn van den Bosch
De leukste musical sing-a-long van het land komt naar Den Haag! Op vrijdag 11 januari stappen musicalsterren Vajèn van den Bosch (o.a. The Sound of Music en On Your Feet!) en Stanley Burleson (o.a. Miss Saigon, Sister Act en Elisabeth) op het podium van het Zuiderstrandtheater. Daarnaast nodigen zij een aantal lokale koren uit om prachtige duetten te zingen. Maar dit doen zij natuurlijk niet alleen. Kom zelf ook luidkeels meezingen vanuit uw stoel. Dit belooft een fantastische zingavond vol bekende musicalliedjes te worden!

Meedoen
Win nu een meet & greet met Stanley en Vajèn. Vul hier uw gegevens in, koop uw kaartje voor de voorstelling en wie weet gaat u ze in levende lijve ontmoeten na het concert in het Zuiderstrandtheater! De winnaar krijgt op maandag 7 januari te horen of hij of zij heeft gewonnen!

Kaarten kopen
Wees alvast zeker dat u ze van dichtbij kunt zien op het en koop nu kaarten voor de musical sing-a-long op 11 januari in het Zuiderstrandtheater via http://bit.ly/2AQssN9 of bel naar 070 88 00 333.

Email address *
Voor- en achternaam *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service