Platser för alla! (Hur vill ni vara med och påverka?)

Var med och påverka!

 Vad är en tillgänglig och inkluderande plats? På vilket sätt är sådana platser bättre för alla? Och hur samlar vi idéer för att göra dem spännande och nytänkande?Under hösten 2020 leder vi i ett samarbete kring universell utformning, vilket handlar om att designa lösningar utifrån annat än normtypiska behov och se vilka nya idéer och lösningar som kommer ur att istället tänka utifrån ALLAs behov. Därför kallar vi arbetet Platser för alla.

Vi kommer att samla synpunkter och idéer från vår målgrupp - som är familjer med barn med funktionsvariationer - för att med det som underlag bjuda in till ett seminarium för att påverka aktörer så som designers, arkitekter och stadsutvecklare när de utformar såväl fysiska som digitala platser.


I detta arbete samarbetar vi med Alfons Åberg Kulturhus som kommer delta som en pilotaktör och vi hoppas på er hjälp med idéer till hur de kan utveckla sin plats (både huset och digitalt) för att i ännu större utsträckning vara till för alla!

Vi genomför arbetet i två steg och hoppas att ni vill vara med!
1. På vilket sätt vill du och din familj degel synpunkter? Hur kan, vill och vill ni engagera er för att påverka aktörer?
2. På vilket sätt skulle ett kulturhus som Alfons Åberg Kulturhus starkare kunna möta er familjs behov? På plats? Digitalt?

Här följer några frågor kopplat till del 1 och vi hoppas ni har lust att vara med och dela era tankar. Vi lovar att låta er hänga med och få reda på hur det tas om hand och vilken roll det spelar!

STORT tack på förhand. Ni är med och gör skillnad <3

//Our Normal-teamet

(p.s. Några av er har redan deltagit i en familjepanel om besöksmål - stort tack för ert engagemang. Detta är en fortsättning på det arbetet och all värdefull input som ni delade med er av där är också med som input i detta arbete. Oavsett om ni deltagit i den eller inte är ert deltagande i denna enkät otroligt värdefull då denna enkät har andra frågor).
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Our Normal. Report Abuse