Йога нидра - успешната релаксация за заети хора
Само за броени минути на работното си място да възстановите вътрешния си ресурс да бъдете ефективни; да изчистите напълно следите от умора, мисловно затъмнение и разсеяност. Този тренинг ще ви научи как. Справете се успешно със стреса и напрежението: при това без да прекарвате в специални йогийски упражнения (асани) или медитация дълго време - без да трябва дори да лягате!

В много малка затворена група с индивидуално внимание към всеки от участниците Любомир Розенщайн, йога-ачаря и нлп-майстор, ще ви обучи стъпка по стъпка на пет основни техники, които последователно превключват психиката от нервност и безпокойство към точност и яснота. Хилядолетия тези техники са били труднодостъпна тайна, предавана от учител на ученик в ашрамите и манастирите. Днес те могат да станат част от вашия потенциал да се справяте успешно с предизвикателствата на модерното време.

Записванията за това събитие са преустановени. Все още можете да се запишете за семинара на Любомир Розенщайн на 15 май ЙОГА НА СВОБОДНАТА ДУША
Повече информация ще намерите на този адрес https://www.facebook.com/events/551119425061743/
Достъпна и действена технология за психическа релаксация и възвръщане на работоспособността и спокойствието в делника
Използвайте тази форма за да се запишете за участие в семинара с Любомир Розенщайн в TrainingAcademy София, бул. Ген. Тотлебен 28, ет. 4 на 14 май, събота, 17.00 – 20.00 ч. Това е единственият начин да си осигурите място за събитието. За всеки участник се попълва отделна форма. Участие само с предварително записване!
В този нов практически семинар само за три часа ще разберете и напълно ще усвоите действена технология за освобождаване от стрес, тревожност и напрежение, която можете да прилагате дори по средата на най-напрегнатия делник. С нейна помощ и в най-стресовите и изнервящи ситуации ще са ви достатъчни няколко минути да се завърнете в състоянието на вътрешна сила, увереност и съвършено спокойствие, познато на древните йоги.
Внимание! Много малка група! Местата за тренинга са ограничени, запишете се навреме!
Какво ще получите по време на тренинга:

1. обяснение за това как възникват и какво представляват стресът и безпокойството според древните знания и съвременната наука

2. пет последователни техники за промяна на вътрешното състояние, които ще можете да прилагате самостоятелно - поотделно и в съчетание

3. цялостната технолоаия на йога нидра за бизнес, която ще практикувате в отделните й модули и след това изцяло

4. специални маски за медитация

5. аудиозапис на действената практика за освобождаване от тревожност и напрежение дори в средата на заетия делник

При плащане на място моля елате в залата най-късно в 16.40!
Благодарим ви за интереса към събитията на Радио за личностно развитие ChangeWire - http://radio.changewire.info/ Променящата сила на думите - от 2006 г.!
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms