KING'S CAMP -LEIRIN ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä mahdollisista lisä- tai peruutuspaikoista Saara Ojalalta (puh. 045 77322111).

KING'S CAMP 2022
Tervetuloa kesän parhaalle leirille! Leirin ohjelmaan kuuluu hauskoja kesäaktiviteetteja, uimista, kisoja, hyvää ruokaa, raamattuhetkiä ja musiikkia – ja paljon uusia ystäviä!

AJANKOHTA:
4.-6.7. (maanantaista keskiviikkoon)

PAIKKA:
Vuokatinranta Sotkamossa (Vuokatinrannantie 8)

MINKÄ IKÄISILLE?
Noin 7-13-vuotiaille

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä mahdollisista lisä- tai peruutuspaikoista Saara Ojalalta (puh. 045 77322111).

LEIRIMAKSU:
35€ (seuraavat sisarukset 25€). Leirimaksu kerätään leirille saavuttaessa - huomioi tasaraha.

LEIRIKIRJE:
Leirikirje postitetaan lomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen 20.6. alkavalla viikolla. Leirikirjeen mukana tulee lupalappu, jonka leiriläisen pitää tuoda huoltajan allekirjoittamana leirille mukaan.

ALLE LEIRI-IKÄISET PÄIVÄKÄVIJÄT
Alle leiri-ikäisten on mahdollisuus käydä leirillä myös päiväseltään, mutta vain niin, että omat huoltajat huolehtivat heistä käynnin aikana. Päiväkäynnin hinta on 14€/hlö/pv. Päiväkävijöiden täytyy ilmoittautua puhelimitse 17.6. mennessä Saara Ojalalle (puh. 045 77322111).

Noudatamme voimassa olevia koronasuosituksia ja kokoontumisohjeita.

Lisätietoja:
Saara Ojala, puh. 045 77322111

Järjestäjänä: Kainuun helluntaiseurakunnat

Ilmoittautumistietojen virallinen rekisteripitäjä on Kajaanin helluntaiseurakunta. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta: https://kajaaninhelluntaisrk.fi/tietosuojaseloste/
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy