ENCÀRREC DE LLIBRES PER SANT JORDI
A través d'aquest formulari podeu encarregar el vostre llibre <i>Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull</i>, obra de Víctor Pàmies i Riudor el 2011, a través del micromecenatge de <a href="http://www.verkami.com/projects/18-amb-cara-i-ulls-diccionari-de-dites-i-refranys-sobre-l-ull/">Verkami</a> i <i>En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap</i>, obra de Víctor Pàmies i Riudor, el 2012, a través del micromecenatge de <a href="http://www.verkami.com/projects/1264-en-cap-cap-cap-diccionari-de-dites-i-refranys-sobre-el-cap/">Verkami</a>.

El preu de venta al públic del llibre, amb despeses de gestió i de tramesa incloses (consulteu-me si hi ha algun recàrrec si l'encarregueu des de fora del Principat de Catalunya) és de 20 euros per exemplar. Els preus d'oferta per Sant Jordi són de <b>18 €</b> un exemplar sol o <b>30 €</b> els dos.

Un cop tramès el formulari, em posaré en contacte amb tu amb la proposta final de preu i per indicar-te com hauràs de fer la transferència per rebre els llibres.
Quants exemplars vols? *
Nom i cognoms *
Digues el teu nom i cognoms, per tenir un nom de contacte
Adreça postal on t'hauré de trametre els llibres
Carrer, número, codi postal i població
Digues un correu electrònic de contacte
A través d'aquest correu electrònic et faré arribar la proposta de preu final de la teva comanda i el compte corrent on hauràs de fer l'ingrés
Observacions
Em vols consultar qualsevol aspecte de la comanda o vols fer una comanda major de llibres?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy