Felmérés a "Helyi közösségek fejlesztése Jászapáti járás 9 településének összefogásával" című projekt közösségfejlesztési folyamatainak elősegítéséhez
Kedves Válaszadó!

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság, mint Támogató a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (a továbbiakban: TOP) keretén belül TOP-5.3.1-16 jelű, A helyi identitás és kohézió erősítése tárgyú felhívást tett közzé, melyre a Jászapáti Városi Önkormányzat, mint Kedvezményezett TOP-5.3.1-16-JN1-2017-00003 azonosítószámon regisztrált, 2017. augusztus 23-án befogadott támogatási kérelmet nyújtott be konzorciumi formában. A Támogató 2017. december 20-án kelt támogatási döntése szerint a 9 település összefogásával megvalósuló projekt 87.167.350 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A konzorcium vezetője a Jászapáti Városi Önkormányzat.

A pályázat sikeres megvalósítása érdekében módszertani-szakmai tanácsadást, támogatást nyújt az EFOP-1.3.1-15-2016-00001 azonosítószámú "Cselekvő Közösségek - aktív közösségi szerepvállalás" című kiemelt projekt, mint a jelen projekt együttműködő partnere által biztosított kulturális közösségfejlesztő mentor.

A pályázat célja a helyi közösségek fejlesztése elsősorban a települések, településrészek, térségek közösségi kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztése, a közösségi szerepvállalás erősítése, illetve a helyi igényeken, lehetőségeken alapuló közösségi munka hatására az érintett emberek is együttműködjenek a problémák megoldásában, hiszen a mikrokörnyezetünk pozitív változásaiért mi is felelősek vagyunk.

A pályázatban megvalósítandó programok, akciók, tevékenységek célja, hogy a beavatkozások eredményeként fejlődjön a közösség tagjainak egymás iránti felelősségtudata, a helyi civil társadalom megerősödése segítse a helyi közösségi konfliktusok megoldását és az önálló cselekvési képességek erősítését, erősödjön a civil aktivitás, kialakuljanak, illetve megerősödjenek a szükséges kompetenciák, az önkéntesség, a helyi identitás, valamint a településhez, településrészekhez, térséghez való kötődés.

A kérdőív kizárólag a TOP-5.3.1-16-JN1-2017-00003 azonosítószámú pályázati program megvalósításának elősegítésére készült.

A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélkül történik. A kiértékelésük során kapott eredmények, információk jelen pályázati program keretében, a fenti célok megvalósítása érdekében kerülnek felhasználásra, beépítésre.

Amennyiben úgy dönt, hogy kitölti a kérdőívet, úgy azt 2018. április 20-ig kérjük beküldeni.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Mely kategóriába esik az életkora? *
2. Neme *
3. Mi a hobbija, érdeklődési köre? Mivel tölti/töltené szívesen a szabadidejét? *
4. Mely település a lakóhelye? (Ahol ténylegesen tartózkodik) *
5. Érzelmi kötődésem erőssége a lakóhelyemhez: *
nagyon gyenge
nagyon erős
6. Munkavégzés helye, tanulók esetében az iskola helye: *
7. Érzelmi kötődésem erőssége a munkavégzés/oktatás helye szerinti településhez *
nagyon gyenge
nagyon erős
8. A kérdőív további kérdéseit az alábbi választott település vonatkozásában kívánom kitölteni. A választott településnek a Jászapáti járásban kell lennie. A kiválasztás szempontja lehet a kötődés erőssége, a hely- és emberismeret, a felelősségérzet, az eltöltött idő mennyisége és minősége stb. *
9. Hogyan érzi magát a településen? *
nem jól
nagyon jól
10. Milyen pozitívumokkal rendelkezik Ön szerint a település? *
11. Melyek a negatívumai a településen való életnek? *
12. Min változtatna és hogyan a településen? *
13. Ön szerint mivel tudna hozzájárulni pozitív változásokhoz a településen? *
14. Szeretne részt venni ebben a folyamatban? *
15. Amennyiben szívesen találkozna olyanokkal, akiknek hasonló az érdeklődési köre és szintén hozzájárulna a település életének jobbá, hasznosabbá, szebbé tételéhez, megadhat egy e-mail elérhetőséget, mely önkéntes. A pályázati programról bővebb információ érhető el a települések honlapjain, facebook oldalain keresztül, valamint a kozossegfejlesztes531@gmail.com e-mail címen.
Köszönjük közreműködését!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy