Aanmelden voor Community Heroes 070
Ben je tussen de 15 en 23 jaar, woon je in (de buurt van) Den Haag en wil je graag iets (leren) organiseren voor anderen in jouw buurt? Dan is Community Heroes 070 voor jou! Met dit formulier meld je je aan!
10 redenen waarom jij wil meedoen aan Community Heroes 070
1) HET IS EEN COMPETITIE! Elk team Community Heroes 070 organiseert activiteiten waarmee zoveel mogelijk sociale impact wordt gemaakt en kan daarmee prijzen winnen.
2) Je beleeft 20 super gezellige weken waarin je samen met anderen mooie dingen mag gaan organiseren!
3) Je krijgt een geweldig Community Heroes 070 kledingpakket bestaande uit een snapback, hoodie, polo en T-shirt in de kleur van het stadsdeel waar je je voor inschrijft.
4) Je krijgt als team een budget om plannen uit te voeren en gaat leren hoe je aan meer geld kunt komen voor goede ideeën.
5) Aan het einde van 20 weken komen alle Community Heroes 070 teams bij elkaar en checken we de belevenissen van jou en je team in de bioscoop.
6) Je komt erachter welke organisatorische talenten je hebt en krijgt workshops waarmee je die verder ontwikkelt.
7) Je krijgt een vrijwilligersvergoeding voor elke georganiseerde activiteit en een certificaat van deelname als je tot aan het einde van het traject meedoet;
8) We maken (als je dat wil) een professionele, persoonlijke videopitch die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om werk te vinden.
9) Er worden tijdens het Community Heroes 070 Gala matches gemaakt met bedrijfsleven. Bij een goede match krijg je de kans om als duo binnen je team een sponsorship van €1.500,- per persoon te verdienen vanuit het bedrijfsleven met daaraan gekoppeld de kans op een baan die past bij je ambities;
10) Na afloop van het traject mag je het volgende team in jouw stadsdeel helpen begeleiden als je dat leuk lijkt.

Wat we van je verwachten:
1) Je bent gemotiveerd om activiteiten te organiseren voor anderen
2) Je bent een teamspeler
3) Je bent in april beschikbaar voor een startgesprek
4) Je bent minimaal 30 van de 40 bijeenkomsten aanwezig (75%)

Doe je mee? Meld je dan nu aan!
Voornaam en achternaam *
Your answer
Geslacht *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Opleiding *
Shirtmaat *
Mobiel nummer waarop we je kunnen bellen en Whatsappen *
Your answer
Elk traject Community Heroes 070 duurt 20 aaneengesloten weken (dus ook tijdens eventuele schoolvakanties) en wordt afgesloten met een prijsuitreiking in een bioscoop, waar we de belevenissen van jou en je teamgenoten gaan bekijken. Wanneer wil je meedoen?
Kies het stadsdeel in Den Haag waar je aan de slag zou willen met je team. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar per traject per team. Let ook goed op de dagen en tijden per stadsdeel voordat je je keuze maakt!
Captionless Image
Tijdens het project wordt gefotografeerd en gefilmd. Deze beelden gebruiken we voor promotie van Community Heroes 070 en van Stichting READY. We delen de beelden bijvoorbeeld op onze social media kanalen. Voor foto’s en filmpjes waar jij of waar andere mensen op te zien zijn, geldt het recht op afbeelding. We willen graag je toestemming om foto's en video's met jou er op te mogen gebruiken voor promotie. *
Required
We respecteren je privacy en gebruiken de gegevens die je hebt ingevuld uitsluitend voor het project Community Heroes 070. Hiervoor willen we graag je toestemming. *
Required
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service