STÖDMEDLEM

STÖDMEDLEM

Stötta Gripen Trollhättan BK genom att fortsätta vara eller bli ny stödmedlem för 400 kronor.

Vi hoppas att du vill fortsätta att stödja vår verksamhet.

Föreningen växer och vi behöver ditt stöd för att kunna fortsätta utvecklingen av vår förening, för 400 kronor kan du göra skillnad!

Som medlem och stödmedlem har du förutom att stötta föreningen, följande förmåner:

 

-        Inbjudan till föreningens årsmöte (inklusive rösträtt på årsmötet).

-        Inbjudan till föreningens årsfest.

-         

Som stödmedlem får du dessutom förmåner:

-        10% rabatt på supporterartiklar (mot uppvisande av medlemskort).

-        En fribiljett till valfri hemmamatch, gäller ej matchen mot IFK Vänersborg (mot uppvisande av medlemskort).

-        100 kronor rabatt på klubbjacka (mot uppvisande av medlemskort).

-        Nytt för i år är att stödmedlemmar inte längre kommer att ha tillträde till GripBar utan föranmäld måltidsplats. Istället erbjuder vi tillträde till vår nya ”Backstagebar”i C-hallen.

-        Vi hoppas att du vill stödja oss med din inbetalning till vårt plusgiro 58 23 99-2 senast den 31 oktober. Ange ditt för och efternamn som referens vid betalningen. Har du inte varit stödmedlem tidigare eller bytt mailadress under året skicka då ett mail till info@gripenbk.nu med ditt för- och efternamn, personnummer, telefonnummer och mailadress. (Detta för att vi skall kunna hålla ett uppdaterat medlemsregister).

 

Tack för ditt stöd och hoppas att vi ses på matcherna i vinter.

Angående personuppgifter:

Gripen Trollhättan följer gällande regler om hantering av personuppgifter. Genom att betala in din medlemsavgift för 2022-23 att samtycker du till att vi behandlar personuppgifter om dig, och/eller den du är vårdnadshavare för, för administrativt ändamål avseende föreningens verksamhet. Grunderna för vår behandling av personuppgifter är ditt samtycke, att det är tillåtet efter en intresseavvägning (t ex viss marknadsföring), eller att det är nödvändigt för att fullgöra en rättslig förpliktelse (t ex skicka information till Skatteverket eller myndighet). De personuppgifter som vi kan komma att behandla är födelseuppgifter inklusive personnummer, bostadsadress, mailadress, telefonnummer och i förekommande fall fotografisk bild. Vi kan komma att dela personuppgifterna med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter och organisationer, andra myndigheter samt våra samarbetspartners. Vi sparar uppgifterna så länge du/ditt barn är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd.

Vi kan också komma att publicera och arkivera vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.

Personuppgiftsansvarig är Gripen Trollhättan BK.

Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ rätta eller radera uppgifter som är felaktiga eller begränsa behandlingen av sådana uppgifter. Du har också rätt att få del av dina personuppgifter i ett maskinläsbart format eller, om det är tekniskt möjligt, att få uppgifterna överförda till en tredje part som du anvisar. Om du är missnöjd med vår behandling kan du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet vilket i Sverige är Datainspektionen (www.datainspektionen.se).

Kontakta oss på info@gripenbk.nu om du har några frågor rörande vår personuppgiftsbehandling.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Personnummer *
Adress *
E-post *
Telefon *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gripen Trollhättan BK. Report Abuse