29.2.2020 Let’s Play Hockey
Pohjoisen tuuli vs. Keski-Suomen hurrikaani; nyt on suuren puhalluksen tuntua Raksilan hornankattilassa!

Tervetuloa OST:n ja OSEA:n yhteiseen jäseniltaan kuuntelemaan Ammattiliitto Pro ry:n ajankohtaisia asioita, tietoa liiton toiminnasta ja jäseneduista.

Tilaisuuden jälkeen pääset katsomaan jääkiekkomatsia kaverisi kanssa. Huomioi, että paikkoja on rajoitetusti! Illan ohjelma on seuraava:

13:30-14:00 Aloitamme illan Raksilan jäähallissa eli tunnetussa Hornankattilassa, ottelulippujen jakamisella ilmoittautumismaksun maksaneille ja sisäänkäynti jäähalliin tapahtuu Ravintola Roudan ovesta.
14:00 Nautimme maittavan buffet-lounaan Ravintola Roudassa.
15:00 Ammattiliitto Pron ajankohtaiskatsaus, mikä kestää n.45min.
17:00 The Game

Mitä tämä kustantaa? Ottelulipun hinta sisältäen lounaan on 10 euroa, eli kaverisi kanssa yhteensä vain 20 euroa! Lippuja mahdollista ostaa max. 2 kpl/jäsen.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta iltaan heti, niin varmistat paikkasi. Ilmoittautumisen jälkeen saat vastausviestissä tiedon, että oletko varasijalla vai mikä onkaan tilanteesi. Lisäksi vastausviestissä saat tilinumeron, mihin maksamalla vahvistat osallistumisesi! Laitathan maksun yhteydessä viestikenttään että ”Jääkiekkotapahtuma 2020/Osallistujat”. Viimeinen maksupäivä on perjantai 14.2.2020!

Tervetuloa!
Yhdistyksesi *
Nimesi *
Your answer
Jäsennumerosi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Avecin nimi
Your answer
Ruoka-aineallergiat
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy