De grote liefdes-enquete: Geloof jij (nog) in de liefde al is je hart (meerdere malen) gebroken?
Liefde kent in deze tijd vele vormen, een levenslange monogame relatie is tegenwoordig meer uitzondering dan regel. Sommige mensen kiezen voor ‘seriële monogamie’ (monogame liefdesrelaties van korte of iets langere duur), andere kiezen voor polyamorie (liefdesrelaties onderhouden met meerdere personen tegelijk). En dan is er natuurlijk ook nog een groep die kiest voor een bestaan als single met af en toe een one-night stand.

Maar wat gemeenschappelijk blijft is een gebroken hart wanneer een relatie wordt beëindigd, en vaak de blijvende hoop op het ontmoeten van dé zielsverwant, die ene persoon die precies bij je past.
Schrijver Geert Kimpen toert vanaf mei door het land met zijn nieuwe lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’.

Samen met zijn partner Michelle Shanti maakte hij een originele enquete waarin zij samen onderzoeken hoe mannen en vrouwen met hun gebroken hart omgaan, of ze nog geloven in de liefde, en hoe ze denken over zielsverwantschap. De resultaten van dit bijzondere onderzoek zal Geert Kimpen verwerken in zijn lezing. Als je je naam en adres invult, ding je mee naar een plaats op de Liefdessabbatavond die Geert en Michelle organiseren in juni. Maar anoniem deelnemen mag natuurlijk ook.

Wij wensen je veel plezier bij het beantwoorden van de vragen en danken je hartelijk voor het verzenden van de enquete!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nurdys.com. Report Abuse - Terms of Service