Ontwikkel samen met ons een vernieuwend teambuildingconcept
Allez, Chantez! laat mensen samen zingen. Na talloze zangsessies met duizenden zangliefhebbers in heel Vlaanderen streven we nu maximale sociale impact binnen de bedrijfswereld na. Tot dusver hebben wij een aanbod van eenmalige teambuildingactiviteiten uitgewerkt, maar volgens ons kunnen we méér impact bereiken met een straffer aanbod.
Via bedrijfszangwerkingen willen we grote bedrijven (+300 werknemers) elke maand of seizoen aanzetten om in zangsessies alle collega's uit te nodigen voor een portie zorgeloosheid, ontspanning en ontmoeting. Je hoort het: we doelen hiermee op álle medewerkers van het bedrijf (van de poetsvrouw tot de CEO) om via informele contacten de afstand tussen mensen te verkleinen. Duurzame community building in het kloppend hart van het bedrijf! Voluit samen zingen biedt immers een antwoord op hedendaagse noden als een verhoogd gevoel van welzijn op het werk en straffe communicatie waardoor we samen sterk kunnen scoren in ons werk!

Om dit concept helemaal op punt te krijgen kiest Allez Chantez! voor de cocreatie-aanpak, samen met de Sociale InnovatieFabriek, Bedrijvencentrum De Punt en Conceptburo De Bosduif. Met jouw expertise hopen we de antwoorden te vinden op vragen die met timing, mede-eigenaarschap en maximale impact te maken hebben. We halen sterke stakeholders aan boord voor de ontwikkeling van het concept en de implementatie in de bedrijfswereld in een cocreatietraject. We willen jou en andere knappe koppen betrekken in een luchtig, maar praktisch groeiverhaal.

Volgens mij ben jij een geschikte persoon om mee aan tafel te komen, omdat jij je ervaring met ons kan delen...
- ... over de wereld van 'grote bedrijven'.
- ... over de wereld van de vormingen of teambuildings.
- ... of over de pioniers inzake innovatieve verbinding op het werk.
We willen onderzoeken hoe ons laagdrempelig zangconcept de interne communicatie in bedrijven met hiërarchische structuren kan versterken en hoe onze zangsessies een 'connecting dot' met een sterke aantrekkingskracht om elkaar informeel te ontmoeten kunnen zijn. In grote bedrijven (met verschillende afdelingen, soms ook verschillende plaatsen) is het immers vaak moeilijk om elkaar tegen het lijf te lopen en contact te maken met elkaar. Dat bemoeilijkt de samenwerking over de diensten heen. En daar hebben wij nu net een antwoord op geformuleerd!

Concreet
Wat ik concreet van jou of van één van je collega's zou verwachten is aanwezigheid op de tweede cocreatiesessie (een moment waar Allez, Chantez! het voortouw neemt om de 5 à 10 deelnemers actief te laten nadenken en input te geven over de communicatie van ons verbindend aanbod). De eerste heeft begin november plaatsgevonden. De volgende vindt half december plaats.

Voor jouw organisatie staat hier tegenover dat we een fikse korting geven op ons aanbod als jullie ons boeken in 2019 (inclusief een nieuwjaars- en teambuildingevenement), dat we jullie organisatie in de kijker kunnen zetten naar onze achterban toe en dat je als HR-medewerker terechtkomt in een inspirerende omgeving van waaruit je zelf ook op een innovatieve manier kan nadenken over community building in je bedrijf.

Ondersteuning
Om dit project te realiseren krijgt Allez, Chantez! steun van Bedrijvencentrum De Punt, De Sociale Innovatiefabriek en communicatiebureau De Bosduif. Het idee om een zangwerkingen op te starten in bedrijven werd immers twee keer geselecteerd om verder uit te werken met de professionele ondersteuning van deze organisaties. Hoera!

Jouw naam
Your answer
Jouw e-mailadres
Your answer
Jouw telefoonnummer
Your answer
Jouw organisatie
Your answer
Jouw functie
Your answer
Aantal werknemers in je bedrijf
Your answer
De cocreatiesessie vindt op 1 van onderstaande data plaats. Wanneer komt dat voor jou het beste uit? De sessie zal 2,5 uur duren.
De cocreatiesessie vindt ofwel in Gent ofwel in Brussel plaats. Waar komt dat voor jou het beste uit?
Hoe heb je van deze actie gehoord?
Wil je verder nog iets kwijt?
Your answer
Bedankt voor je inschrijving! Wij nemen gauw contact met je op.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toon & Loot. Report Abuse - Terms of Service