Αίτηση Συμμετοχής - ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 2019
Η αίτηση αυτή έχει ως στόχο τη συγκέντρωση των υποβαλλόμενων προτάσεων για το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 2019 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός για τη Νεολαία είναι μία διαδικασία συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης, που σχετίζονται με τους στόχους και την κατανομή τμήματος των οικονομικών της πόρων. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου τουλάχιστον δέκα (10) έργων που προτείνονται από τυπικές ή άτυπες ομάδες και απευθύνονται στην τοπική νεανική κοινότητα. Τα έργα αυτά θα συμβάλουν στην ενεργό συμμετοχή των κατοίκων στην κοινωνική ζωή και θα πραγματοποιηθούν σε δημόσιους και κοινοτικούς χώρους παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση. Οι νέοι της πόλης σκέφτονται δημιουργικά, σχεδιάζουν, καταθέτουν και ψηφίζουν τις προτάσεις που επιθυμούν να δουν να υλοποιούνται στην πόλη τους!

Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός για τη Νεολαία 2019 απευθύνεται σε κάθε οργανισμό που υλοποιεί δράσεις για νέους, σε φορείς νεολαίας και σε κάθε νεανική ομάδα ή πρωτοβουλία τουλάχιστον τριών (3) νέων που ζουν στη Θεσσαλονίκη (συμπεριλαμβανομένων φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης) ηλικίας δεκαπέντε (15) έως τριάντα (30) ετών. Δεν τίθεται περιορισμός ως προς την κατάρτιση/εμπειρία, το φύλο, την εθνότητα κτλπ. Μια ομάδα με το ίδιο όνομα και που αποτελείται από τα ίδια μέλη μπορεί να υποβάλλει έως και μία (1) πρόταση συνολικά ανά κύκλο συμμετοχικού προϋπολογισμού.

Η αίτηση θα είναι ενεργή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Τα προσωπικά δεδομένα της αίτησης θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον έλεγχο αυτής και δεν κοινοποιούνται σε κάποιον τρίτο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.kedith.gr/συμμετοχικοσ-προυπολογισμοσ/ ή στέλνοντας e-mail στο neolaia@kedith.gr

Τίτλος πρότασης *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service