Prijavite se za Crowdfunding Academy Belgrade 2018
Nakon održane Crowdfunding Akademije u 2017. godini, uspešno realizovane kampanje Super bake i Deli Superkul štampač podstakle su nas da pripremimo Akademiju i u 2018. godini. Na Akademiju će i ove godine biti primljeno 15 timova, koji će imati priliku da prođu sledeće ključne module:

* osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje
* storytelling, dizajn i video pitch
* plan komunikacije i izgradnja mreže sa pružaocima podrške
* savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i crowdfundera

Akademija se održava u Beogradu, i u dva modula: 9 - 10. juna je prvi, zatim sledi dvonedeljna pauza i “domaći” zadaci, a onda i drugi modul 23 - 24. juna.
Učešće na Crowdfunding Akademiji je besplatno a prijave su obavezne i otvorene do 28. maja, a obaveštenja o učešću stižu do 2. juna.

Popunjavanjem ovog obrasca sebe i svoj tim kandidujete za učešće na besplatnoj edukaciji Crowdfunding Akademija 2018. Za učešće na Akademiji potrebno je da vaš tim ima minimum dva člana i potrebno je da oba člana tima prisustvuju Akademiji u celosti. Po potrebi, i treći član tima može učestvovati na Akademiji.

Uneti podaci poslužiće nam za procenu vaše crowdfunding ideje i kapaciteta vašeg tima za sprovođenje kampanje nakon edukacije.

Edukacija uključuje teorijski i praktičan rad sa polaznicima na svim aspektima planiranja i sprovođenja uspešne crowdfunding kampanje. Tim Crowdfunding Akademije čine stručnjaci iz područja komunikacija, dizajna, preduzetništva i crowdfundinga. Polaznici će imati priliku da detaljno razrade svoj projekat i kampanju uz individualne i grupne konsultacije sa mentorima.

Pre popunjavanja obrasca pažljivo pročitajte sve detalje o ovogodišnjoj edukaciji na www.crowdfunding.rs. Za dodatne informacije možete nam se obratiti na info@crowdfunding.rs.

Puno uspeha želi vam tim Crowdfunding Akademije!

OSNOVNE INFORMACIJE
Ime tima/udruženja/preduzeća? *
Your answer
Čime se bavi vaše udruženje/preduzeće/neformalna grupa? *
Your answer
Pravni status vašeg tima? *
Obeležite šta najbolje opisuje vaš tim/preduzeće? *
Kontakt osoba (ime i prezime): *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Broj mobilnog telefona: *
Your answer
Web stranica/landing page
Ako postoji, priložite link ka web stranici vašeg udruženja/biznisa/ideje
Your answer
Adrese na društvenim mrežama: *
Ako postoje, priložite linkove ka profilima vašeg udruženja/biznisa/ideje na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn...)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Brodoto. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms