Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops / Απρίλιος 2019
Ετοιμάζεστε για το Πάσχα;

Τώρα είναι είναι η ιδανική στιγμή για ανανέωση μέσα και έξω!
Μέσα σε ένα τετράωρο workshop, θα μάθετε πώς να μεταμορφώνετε τα πάντα, με τα ελληνικά, κορυφαία χρώματα κιμωλίας, Chalk Of The Town® Paint!
Με αυτά θα δώσετε δεύτερη ζωή σε έπιπλα και αντικείμενα που νομίζατε παρωχημένα, ή κουραστήκαμε πια να τα βλέπετε μπροστά σας! Αρκεί, να μάθετε τα μυστικά και τους καλύτερους τρόπους χρήσης, αυτού του μοναδικού χρώματος, που αλλάζει τα πάντα!

Το Chalk Of The Town® Paint, έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, mdf, δέρμα, ύφασμα, τοίχο, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία (τρίψιμο ή αστάρωμα). Τα χρώματα προσφέρονται για όλες τις τεχνικές απλής βαφής, αλλά και για όλες τις τεχνικές παλαίωσης, οι οποίες σε συνδυασμό με τη σειρά κεριών Chalk Of The Town® Waxes, είναι η ιδανική επιλογή που θα δώσουν στα αντικείμενα του χώρου σας έναν ιδιαίτερο, προσωπικό χαρακτήρα!

Οικολογικά και Ελληνικά!

Τα χρώματα του Chalk Of The Town® είναι υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά! Παρασκευάζονται στην Ελλάδα και δημιουργήθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 22 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρα νέα χρώματα!

Το τετράωρο workshop , "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη – και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας δημιουργικά, τα μυστικά, τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο χρήσης των χρωμάτων κιμωλίας Chalk Of The Town® καθώς και τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές επεξεργασίας και αναπαλαίωσης αντικειμένων, αλλά και τη χρήση των στένσιλς!.
Δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας στο workshop!

Θα σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα μικρό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας, ως δώρο! Αυτό το μήνα, το δώρο μας είναι ένα πήλινο γλαστράκι που θα διακοσμήσει υπέροχα το χώρο σας!

Το κόστος του workshop είναι 30 ευρώ, ενώ για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 25 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε έναν φίλο/ φίλη που μπορεί να τον / την ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://goo.gl/forms/081xBTY3JEIKJP6F2
Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (στην επόμενη ενότητα) για να πραγματοποιήσετε το workshop μαζί. Δηλώστε στο ειδικό πεδίο το όνομα/τα της υπόλοιπης παρέας σας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα της παρέας σας.
Θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).
Στο workshop μπορούν συμμετάσχουν άτομα από 13 ετών και άνω, με την έγκριση & συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους.

H δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Είμαστε αυστηροί σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, επιβαρυνόμαστε δυσβάσταχτα και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

Στην επόμενη ενότητα, θα δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες workshops του μήνα.

Πριν συνεχίσετε, παρακαλούμε συμπληρώστε πιο κάτω μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας. Δεν συλλέγουμε κανένα στοιχείο πριν την τελική υποβολή της συμμετοχής και δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για κανένα λόγο, χωρίς την ρητή αποδοχή σας (δείτε πιο κάτω αναλυτικές πληροφορίες).
Ευχαριστούμε!

Email address *
Chalk Of The Town - Happy Workshop!
Σας κάνουμε δώρο ένα πήλινο γλαστράκι που θα αναπαλαιώσετε και θα πάρετε μαζί σας!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.