Jelentkezz a csapatomba!
A 2022-es országgyűlési választáson Pest megye 2. sz. választókerületében indulok jelöltként a Momentum Mozgalom támogatásával. Ha előválasztás lesz - amiben nagyon bízom -, és azt megnyerem, akkor a teljes ellenzék támogatására számítok.
Azért dolgozom, hogy mi, itt élő emberek végre valós és erős képviseletet kapjunk a magyar parlamentben. Csakhogy a propagandával szemben sok-sok emberhez kell eljuttatnunk a változás lehetőségét! Az ügyet csak úgy tudjuk győzelemre vinni, ha sokan jöttök velem és csatlakoztok a kampányomhoz. Sőt, az elmúlt évek tapasztalatai azt is mutatják, hogy erőteljesen őrködnünk kell a választások tisztasága felett is. Ehhez minden szavazókörben szükségünk lesz szavazatszámlálókra. Csatlakozz most! Szeretettel várlak a csapatomban aktivistának, szavazatszámlálónak!
Email *
Név *
Honnan értesültél erről a jelentkezési lehetőségről? *
Jelentkezem... *
(több is megjelölhető)
Required
Miben szeretnéd segíteni a kampányt?
Clear selection
Helység *
Azt a települést add meg, ahol laksz vagy gyakran tartózkodsz, még ha más is a hivatalos lakóhelyed.
Postacím
Telefonszám
Adatkezelés *
Required
Adatkezelési nyilatkozat áttekintése: https://szelbernadett.hu/shared/forms/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf – – – – – – – Adatvédelmi tájékoztató: https://szelbernadett.hu/shared/forms/adatvedelmi_tajekoztato.pdf
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy