Trobada: Posar la vida al centre, dignificar les cures. Una visió des de l’economia feminista
Lloc: Centre Cívic Alcalde Morera, Plaça Can Palet, 1, 08224 Terrassa.
Dia i hora: Dilluns, 27 de de maig de 18h-20h.
Gratuïta

Inscripcions fins del dia 26 de maig de 2019.

Des de l’Associació d’Economia Solidaria de Terrassa i l'ACVOcc, creiem que l’economia feminista és un eix transversal que ha d’estar present a totes les nostres organitzacions, indistintament de la nostra activitat.
Som conscients de les dificultats que això comporta, però també sabem que a la nostra ciutat, existeixen molts exemples d’organitzacions que tenen implementat al seu dia a dia els principis de l’economia feminista, posant la vida al centre de la seva activitat, prioritzant les persones als beneficis econòmics, amb igualtat de gènere, on les dones poden optar a càrrecs directius, sense bretxa salarial per gènere, promovent la conciliació entre l’economia domèstica/cures i el treball remunerat, etc.
Per tot això, volem organitzar unes jornades en les que puguem donar visibilitat a aquestes iniciatives i poder debatre-les conjuntament.
T’apuntes a la primera trobada per organitzar-les? Vine a compartir amb nosaltres les teves experiències, les teves inquietuds i idees!
T’esperem el dia 27 de maig a les 18h al centre cívic alcalde Morera a la sala d’activitats.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dades personals d'inscripció
DNI / NIE *
Cognoms *
Nom *
Adreça electrònica *
Entitat o empresa (en cas que vinguis en representació)
Ús de dades
Autorització rebre informació *
Accepto la Política de Privacitat especificades a l'apartat "Política de Privacitat"
Autorització cessió dades *
Autoritzo l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a fer-me arribar informació i comunicacions sobre les activitats i els esdeveniments que organitzi o en els quals col·labori o doni suport.
Política de Privacitat Ateneu Cooperatiu Vallès Occidental
En compliment de la Llei 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals i del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), us informem que les dades personals que ens proporcioneu seran tractades amb la finalitat de gestionar la inscripció al curs, xerrada, taller, jornada que us heu inscrit i la posterior gestió administrativa associada, incloent la gestió de  les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment, així com enviar-vos informació sobre les activitats i informació relacionada amb l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.
El tractament de les seves dades es legitima amb el seu consentiment exprés amb la formalització de la inscripció. Les seves dades no seran tractades a nivell internacional ni per a elaboració de perfils, però seran gestionades a través d’una plataforma externa.
Així mateix, seran cedides al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb la legislació aplicable en vigor. La unitat responsable del tractament de les dades és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa  i l'encarregada del seu tractament serà l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental (formada per l’agrupació d'entitats següents: Ajuntament de Sabadell, Promoció Econòmica de Sabadell, SL, Associació Teler Cooperatiu, Doble Via SCCL, E.I. L'Eina, SCCL, Sprintcoop, SCCL, Malarrassa, SCCL i Filigrana Produccions 360, SCCL), de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius del programa Aracoop, en virtut segons estableixen las bases d’atorgament de les subvencions del programa Ateneus Cooperatius.
Les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment en base als riscos identificats per al seu tractament i seran custodiades durant 5 anys, el temps que estableix l’ordre.
Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, suprimir-les, limitar el tractament, sol·licitar la portabilitat, a oposar-vos al seu tractament, i a o ser objecte de decisions individualitzades en les condicions previstes per la legislació vigent.
Podeu exercir aquests drets, enviant una sol·licitud a l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a la següent adreça electrònica: info@ateneucooperatiuvalles.org
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy