Jeg har lyst å bli natteravn i Stavern!
Natteravning handler om å være til stede for barn og unge når de ferdes ute på kveld- og nattestid, ta ansvar og vise medmenneskelig omsorg. Når voksne er til stede der ungdommer ferdes virker det forebyggende og dempende på uønskede hendelser.

Natteravning er tuftet på en stor frivillig innsats fra voksne som er villige til å gi litt av sin tid for å gjøre en sosial innsats i sitt lokalmiljø, i sin by. Som natteravn får du anledning til å bli kjent med andre foreldre. Du får et innblikk i dine barns verden utenfor hjemmets trygge vegger og kunnskap om hva ungdommen er opptatt av.

Informasjon:
Natteravn i Stavern er et samarbeid mellom de tre skolene og Sportsklubben Stag. Foreldre til barn mellom 12 og 16 år melder seg til natteravning, alle andre voksne er også hjertelig velkommen til å være med. Natteravning betyr at man er en del av en gruppe på 4 voksne som går rundt i nærmiljøet og passer på at alle har det bra. Det gjelder primær ungdom, men man sjekker jo ut at alle har det ok. I denne første perioden, skjer dette fredag og lørdag mellom 20 og 24.

Utstyr kommer til å ligge et fast sted i Stavern. Informasjon om hvor dere bør gå og annen opplæring vil bli gitt. Ift smittevern skal det være uproblematisk å gå natteravn. Man følger generelle regler og utstyret skal ikke brukes av forskjellige mennesker 2 dager etter hverandre uten vask.

En natteravn er selvsagt edru. Dere tar med egen mobiltelefon, ellers får dere låne utstyr så alle er like. Sykkel kan være smart å ha tilgjengelig.

Totalt trenger vi 60-80 personer i denne første perioden. På sikt ønsker vi at dette blir en permanent løsning. Mer informasjon om dette kommer på foreldremøter og andre steder i august.

Flott at du stiller opp for ungdommen og lokalmiljøet i Stavern.
Navn *
Telefon *
Mail *
Er du foresatt til elev? *
Hvis ja, hvilken skole og trinn går barnet ditt / barna dine på?
Notere i feltet under dersom det er perioder i sommer du er indisponibel:
Har du noen spesielle ønsker ift personer du vil gå sammen med eller perioder du vil gå?
Samtykke:
Takk for ditt bidrag. Ansvarlig i ditt ønsket natteravn-området vil ta kontakt med deg snart.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy