BICIKLIS WORKSHOP
A workshopon minden a biciklizésről szól: Egy egész napot szentelünk azoknak, akik szeretnek biciklizni és nem riadnak vissza a bicikli karbantartásától vagy szeretnék még egyedibbé alakítani járgányuk. Workshopjainkon a Cyclonomia csapata megtanít hogyan hozd újra formába a téli kényszerpihenő alatt berozsdásodott bringádat, fából bicikli tárolót vagy biciklire való tárolót készíthetsz Technikásan és mivel a fizikai munka mellé laktató étel is dukál, a Nagyikám tapasztalt nagyijaitól egy tradicionális finomság elkészítésének csínját-bínját is ellesheted. Külön örülünk, hogy a Föld napján adhatjuk át a felelős gondolkodás üzenetét, azt, hogy ami elromlik megjavítható és a Do It Yourself nem csak egy hangzatos szlogen, hanem a saját kézzel alkotás tanulható és a bármit elkészíthetsz önállóan.

Ez az alkalom azért is különleges, mert április 22-én tartja az I Bike Budapest a bringás felvonulását, ezért a workshopok hosszát úgy igazítottuk, hogy tudjatok csatlakozni a közös biciklitekeréshez. A nagy biciklihajrára a barkács workshopok lezárásaként közös kajálással készülünk fel. A workshop utáni esti koccintásra pedig mindenkit szeretettel várunk a Gólyába!

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK
IDŐPONT
április 22.

RÉSZVÉTELI DÍJ
Bútor workshop: 8500 ft
Bicikli karbantartó workshop: 4000 ft I BETELT
Főző workshop: 7900 ft - erre a workshopra a Nagyikám oldalán tudsz regisztrálni:

A részvételi díj tartalmazza a közös ebédet is!

HELYSZÍN
Technika
1096 Budapest, Vendel u. 3.
(a Közgazdasági Politechnikum udvarában)

MIT HOZZ A WORKSHOPRA?
Ne felejtsd otthon a biciklidet és a kreativitásod! :)

HOVA ÍRHATSZ, HA TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?
A technika@hellowood.eu e-mail címre

JELENTKEZÉS MENETE
Nyomd meg "KÖVETKEZŐ" gombot és tölts ki a jelentkezési lapot!

DÍJFIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A részvétel előzetes regisztrációhoz és a TELJES DÍJ BEFIZETÉSÉHEZ kötött.

A regisztráció után küldött visszaigazoló e-mailben elküldjük a bankszámlaadatokat.
Amint a tanfolyami díj befizetésre kerül a bankszámlánkra, a regisztráció véglegessé válik, visszaigazolást küldünk róla. A kiállított számla átadása a helyszínen a workshop kezdetekor történik.

Lemondás:
- 7 NAPON TÚL: Amennyiben a program előtt legkésőbb 1 héttel lemondod a részvételed, 20% adminisztrációs költség visszatartásával visszautaljuk a tanfolyam részvételi díját. A különbözet visszautalása 3 munkanapon belül történik.
- 7 NAPON BELÜL: A program előtti 1 héten belüli lemondás esetén lehetőséged van: a befizetett összeg tagsági kártyára vezetésére és egy későbbi időpontban történő felhasználására vagy a jelentkezés átruházására más személy számára
- 3 NAPON BELÜL: Nem áll módunkban visszautalni a részvételi díjat, mivel ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet, viszont a jelentkezés átruházható másik személyre.

A jelentkezéssel kijelented, hogy tudomásul vetted a jelentkezési és díjfizetési feltételeket.

Lemondást emailben tudunk elfogadni.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms