Inschrijfformulier alumni
Notariële studievereniging V.I.V.A.
De Boelelaan 1077, Initium 2A-04
1081HV Amsterdam
e: viva.rechten@vu.nl
t: 020 598 33 88
KvK: 40531678
Rabobank: NL20 RABO 0148 7919 72
www.vivavu.nl

Inschrijfformulier alumnus V.I.V.A.
V.I.V.A. leeft, ook na het afstuderen! Indien u voldoet aan de eisen voor het verkrijgen van de status van alumnus, kunt u zich middels dit formulier als zodanig inschrijven. Voor alumni worden regelmatig exclusieve activiteiten georganiseerd. Daarnaast ontvangt u de maandelijkse nieuwsbrief. Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier schrijft u zich in als alumnus van V.I.V.A.

Aansluitingsovereenkomst
1. De statuten en reglementen van V.I.V.A. maken deel uit van deze aansluitingsovereenkomst. Door het toetreden tot de vereniging als alumnus, alsmede door het sluiten van deze aansluitingsovereenkomst, aanvaardt de alumnus de statuten en reglementen van de vereniging zoals deze thans luiden en zoals deze na eventuele toekomstige wijzigingen zullen luiden.
2. De alumnus kan deze aansluitingsovereenkomst beëindigen binnen een maand nadat een besluit waarbij zijn rechten zijn beperkt of zijn verplichtingen zijn verzwaard, hem schriftelijk is medegedeeld; het besluit is alsdan niet op hem van toepassing.
3. Door de verzending van dit formulier machtigt de alumnus V.I.V.A. om jaarlijks de verschuldigde alumnibijdrage van het hieronder door hem opgegeven rekeningnummer af te schrijven. (De alumnibijdrage is voor het verenigingsjaar 2019/2020 vastgesteld op 0 euro).
4. De alumnus gaat ermee akkoord dat de statuten en reglementen van V.I.V.A. niet fysiek aan hem worden aangereikt. In plaats daarvan kan de alumnus deze bij het bestuur opvragen of deze raadplegen via de website van V.I.V.A. (www.vivavu.nl).
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Datum van afstuderen *
MM
/
DD
/
YYYY
Straatnaam en huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Rekeningnummer (IBAN) *
Graan aanvinken wat op u van toepassing is (er zijn meerdere opties mogelijk): *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.