Enquête ‘Toekomst ontmoetingsruimte in Voor-Beltrum & Avest’.
Aan iedereen die Voor-Beltrum & Avest een warm hart toedraagt.

Geachte heer/mevrouw,

Café Halfweg is het middelpunt van onze mooie en gemoedelijke buurtschap. Al meer dan 18 jaar zorgt Stichting Halfweg zo goed mogelijk voor het voortbestaan van Café Halfweg als ontmoetingsruimte voor verenigingen en is het café de plek om samen te komen. In en rondom Halfweg vinden vele activiteiten plaats zoals de voetbal, volleybal, volksfeest, carnaval, kaarten, festivals, themafeesten en ga zo maar door. Wist u dat er jaarlijks 150 activiteiten plaatsvinden bij Halfweg met in totaal zo’n 10.000 bezoekers.

Echter zijn we nu op een punt gekomen dat de apparatuur en voorzieningen niet meer altijd naar behoren functioneren en op korte termijn aan vervanging toe zijn. Dit biedt kansen om na te denken over verschillende opties, zoals: het renoveren van het huidige café, het realiseren van een nieuwe duurzame ontmoetingsruimte of ons zelf de vraag te stellen “hebben we een ontmoetingsruimte nodig?”
Hier willen we iedereen, ‘die een warm hart toedraagt aan Voor-Beltrum & Avest’, in mee laten denken.

We starten hiervoor met deze eerste enquête. Met deze enquête peilen we de behoefte van inwoners van Voor-Beltrum & Avest aan een ontmoetingsruimte en hoe deze eruit zal moeten zien. Na de enquête wordt een werkgroep samengesteld die gezamenlijk met geïnteresseerden en belanghebbenden een plan maken. Dit plan heeft als doel de ontmoetingsruimte in Voor-Beltrum & Avest te behouden en deze op een toekomstbestendige wijze te exploiteren.

Update informatieavond:
Afgelopen maandag 27 juli heeft een goed bezochte informatieavond plaatsgevonden. Hier hebben we 3 scenario’s besproken. In de enquête kunt u een voorkeur aangeven waar u op dit moment het beste gevoel bij heeft. De scenario’s worden door 3 werkgroepen uitgewerkt en januari 2021 gepresenteerd. De scenario’s worden getoetst aan criteria.


Graag enquête invullen vóór maandag 31 augustus 2020.


Alvast bedankt!

Namens,
Bestuur Stichting Halfweg
Belangenvereniging Voor-Beltrum & Avest
Carnavalsvereniging De Maispotters
DVV (De Vrolijke Verliezers)
Motorclub
Volksfeestvereniging
Activiteitencommissie
Barcommissie
Terreincommissie en Verhuur
Hygiëne commissie

Wat is uw naam? *
Wat is uw adres? *
Wat is uw mailadres? *
Wat is uw leeftijd? *
Waar woont u? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy