Lunchföreläsning Sunstone 12/12
Den 12 december kommer Sunstone till KTH och teknisk fysik och presenterar sig själva. Sunstone Systems AB är ett IT-konsultföretag inom systemutveckling och systemintegration med uppdrag främst för mediaföretag.

Uppdragen gäller alla delar av ett system, från databas till användargränssnitt, och utförs med olika operativsystem, programspråk och verktyg. Konsulterna får stor variation i sitt arbete, med många tillfällen att prova nya saker och att utveckla sin kompetens.

Besöker oss gör Rikard Johansson och Christina Ghawi och de kommer att berätta mer om företaget, hur det är att arbeta som IT-konsult och hur sommarjobb under 2020 kommer att vara upplagt.

Datum: 12 December 2019
Tid: 12:15-13:00
Plats: B1
Anmälan stänger Måndag 9 December (det kan finnas plats för sena anmälningar, men kan ej garantera specialkost)
Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Årskurs *
Allergi eller matpreferens
Varmt välkomna önskar Fysiksektionens Arbetsmarknadsdag i samarbete med Sunstone
Personuppgifter
Genom att skicka in dina svar godkänner du att Fysiksektionen hanterar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy, som finns att läsa på hemsidan

Vid förhinder kontakta Fusion på fusion@f.kth.se senast två dagar innan föreläsningen och meddela detta. Om man ej meddelar och inte dyker upp kommer man bli portad från de två nästkommande lunchföreläsningarna.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fysiksektionen. Report Abuse