Inventarisatie oud-organisatoren Roze Zaterdagen
Beste lezer,

Het bestuur van Stichting Roze Zaterdagen Nederland hecht er veel belang aan om een beter overzicht te hebben van personen die in het verleden verantwoordelijk waren voor de organisatie van een officiële landelijke Roze Zaterdag. We zijn voornamelijk op zoek naar de personen die als bestuurslid (of soortgelijke functie) een brede verantwoordelijkheid droegen voor de organisatie van het evenement. We hopen hiermee een breed netwerk van oud-organisatoren in beeld te krijgen die beschikken over ontzettend veel waardevolle ervaringen. Het plan is om dit netwerk in de toekomst geheel vrijblijvend te kunnen informeren en/of raadplegen over ontwikkelingen t.a.v. de stichting en het evenement Roze Zaterdag.

Middels onderstaand formulier hopen we zoveel mogelijk gegevens te kunnen inventariseren. Heeft u vragen n.a.v. deze inventarisatie, stuur dan een e-mail naar info@rozezaterdagen.nl.

Met vriendelijke groet,
bestuur Stichting Roze Zaterdagen Nederland

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bij welke Roze Zaterdag editie was je als organisator betrokken? *
Wat is je naam? *
Wat was je functie in de organisatie van je Roze Zaterdag? *
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je telefoonnummer?
Ik geef hiermee toestemming aan Stichting Roze Zaterdagen Nederland om de door mij ingevulde gegevens te gebruiken om mij geheel vrijblijvend te kunnen informeren en/of raadplegen over ontwikkelingen t.a.v. de stichting en het evenement Roze Zaterdag. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy