Waldorf100, Bees&Trees
Waldorf100-juhlavuoden kunniaksi kokoamme tämän syksyn aikana Bees & Trees -aiheisen opetusvinkki- ja materiaalipankin Steinerkasvatuksen liiton sivuille yleiseen yhteiseen käyttöön, myös tuleville vuosille inspiraation lähteeksi. Jotta sivuille syntyisi mahdollisimman käyttökelpoisia opetusmateriaaleja toivomme, että vastaatte kouluna - ja mielellään yksittäisenä opena tai varhaiskasvattajana - oheiseen kyselyyn. Kartoitamme toteutettuja projekteja - hyviä tai sinne päin, niin ja näin toteutuneita - sekä suunnitelmia, ideoita ja toiveita juhlavuoden teemaan, opetukseen ja toimintaan liittyen.

Vastaa/vastatkaa kiitos oheiseen kyselyyn mielellään 3.11.2018 mennessä! Pienetkin vinkit, ehdotukset, ideat ovat lämpimästi tervetulleita! Erityisellä antaumuksella perehdymme myös kysymyksiinne, toiveisiinne ja tarpeisiinne.

Yst.
Waldorf100-ohjausryhmä, Bees&Trees porukka
Kati Heikkilä-Huhta, Oulun steinerkoulu, aineopettaja ja ympäristökasvattaja
Liisa Hertell, Vantaan steinerkoulu, luokanopettaja ja puutarhaopettaja
Pia Pale, Steinerkasvatuksen liitto, toiminnanjohtaja

Linkki Bees&Trees -sivulle: https://peda.net/id/692d583864b

1. Mitä mahdollisia konkreettisia suunnitelmia koulullanne/itselläsi on juhlavuoden Bees&Trees -teeman toteuttamiseen?
Your answer
2. Mitä haaveita tai ideoita teemasta nousee: mitä kouluna haluaisimme/opena haluaisit saada aikaan juhlavuoden Bees&Trees teeman innoittamana?
Your answer
3. Puihin, kukkiin ja mehiläisiin, ympäristönhoitoon liittyvää opetusta on kouluillamme ollut aina: miten koulussanne/luokillasi aihetta on toteutettu? Jaa isoja tai pieniä, hyviä tai sinnepäin menneitä opetusideoita. Kerrothan myös minkä ikäisille:
Your answer
4. Ilmianna henkilö tai henkilöitä, jotka ovat touhunneet pölyttäjien tai elinympäristöjen puolesta luokissaan tai harrastaen - myös itsensä voi ilmiantaa:
Your answer
5. Onko koulullanne/itselläsi kontakteja luomu- tai biodynmehiläistarhaajiin? Yhteistyökumppanien nimet ja yhteystiedot:
Your answer
6. Mitä toiveita koulullanne/sinulla on Bees&Trees-hankkeen toteuttamiseen Waldor100-ohjausryhmälle?
Your answer
7. Mitä toiveita koulullanne/sinulla on Bees&Trees-opetusmateriaaleista ja yhteistyöverkoston luomisesta Liisalle ja Katille?
Your answer
8. Vapaa sana:
Your answer
Vastasin
Koulu / päiväkoti
Your answer
Kiitos! Onnea ja menestystä alkaneelle lukuvuodelle, Bzzzz!
Ja eikun mehiläishommiin!
Kuva: Elina Tanner
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Steinerkasvatuksen liitto. Report Abuse - Terms of Service