Predstava "Dijete od pijeska"
Putem ovog obrasca rezervirate svoje mjesto u virtualnom kazalištu u kojem ćemo u petak, 22.5.2020., u 21:00 prikazati kazališnu cirkusku predstavu "Dijete od pijeska" Anje Ostojić.
Stream predstave se realizira kroz DKCHR projekt čiji je nositelj Savez udruga Klubtura.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ROOM 100 tj. Udruga za kulturu i sport Pozitivna sila (Biskupa Jurja Dobrile 6, 21 000 Split, OIB: 72990924436) u sklopu koje djeluje kolektiv, brine o zaštiti tvojih osobnih podataka i privatnosti te poduzima sve potrebne mjere, kako organizacijske tako i tehničke, da bi tvoji osobni podaci i privatnost ostali zaštićeni.
Upisom dolje navedenih podataka daješ svoju suglasnost da ROOM 100 iste obrađuje u svrhu realizacije online izvedbe predstave i da ti šalje newslettere ROOM 100 putem e-pošte. Navedeni osobni podaci se prikupljaju i obrađuju isključivo u navedenu svrhu.
U svakom trenutku imaš pravo na pristup i ispravak tvojih osobnih podataka, kao i na brisanje, prenosivost i prigovor. Tvoje osobne podatke smatramo poslovnom tajnom te ih kao takve štitimo u skladu s važećim zakonskim propisima (međunarodnim, europskim i nacionalnim) i najboljoj praksi.
Napomena: Predmetnu suglasnost na obradu osobnih podataka možeš povući u svakom trenutku, na način da nas kontaktiraš putem e-mail adrese peculiarfamilies@gmail.com. Na istu adresu nam piši u slučaju dodatnih pitanja.
Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Želite li primati newsletter ROOM 100 kolektiva? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy