VIPULAUTA- & AKROBATIATYÖPAJA ilmoittautuminen
Suomen Nuorisosirkusliitto järjestää yhteistyössä Haminan Teinisirkuksen kanssa akrobatia- ja vipulautayöpajan Summan koululla (Summantie 46, 49480 Summa) Haminassa 3. - 4.2.2018.

Opetusta taukoineen on lauantaina 13 - 17.30 ja sunnuntaina 10 - 14.30, sisältäen alkulämpän, akrobatia- ja vipulautaopetuksen. Työpajaan osallistumiselle ei ole taso- tai taitovaatimuksia. Kouluttajina toimivat Aarni Pahajoki ja Anselmi Kaisanlahti.

Tapahtumapaikalla ei ole järjestetty ruokailua, joten varustauduttehan omilla eväillä. Myöskään yöpyminen koululla ei ole mahdollista.

Työpajamaksu on 50€. Työpaja maksetaan laskulla, minkä Nuorisosirkusliitto lähettää sähköpostitse. Työpajassa on 12 paikkaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 21.1.2018 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään vastuuvapautuslomake mahdollisia tapaturmia tai loukkaantumisia varten (alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan allekirjoituksen). Tuothan sen täytettynä paikan päälle! Jos lomaketta ei ole, työpajaan ei valitettavasti voi osallistua.

Vipulautailuun tarvitset sisäkengät.

Suomen Kansalaisfoorumi tukee työpajan toteuttamista.

Tiedustelut: Petra Päivärinne | petra.paivarinne@snsl.fi

Email address *
nimi *
Your answer
sirkuskoulu *
Your answer
syntymäaika *
Your answer
sähköpostiosoite *
Your answer
puhelinnumero *
Your answer
laskutusosoite (katuosoite) *
Your answer
oma akrobatia- ja vipulautaharjoittelutausta: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms