Ansökan, D-LAN Projektledare 22/23
På vårterminen håller D-LAN i LiUs och Östergötlands största LAN, vilket alltid varit populärt på sektionen, särskilt nu när restriktionerna förhoppningsvis är borta för förutsebar framtid!

Som projektledare för D-LAN är det ditt ansvar att välja in resten av gruppen, leda dem under verksamhetsåret, och se till att arbetet blir gjort. Du kommer behöva planera gruppens möten, hålla kontakten utåt, och vara beredd på att hjälpa till om någon i gruppen känner sig överbelastad. Som projektledare är det positivt om du är strukturerad, kan delegera arbete till andra, och tål att ta kritik på ett bra sätt. För D-LAN är det extra viktigt att projektledaren fortfarande klarar av att vara en bra ledare när man arbetar med för lite sömn, då det kommer bli långa nätter under LAN:et.

Arbetet kommer gå ut på att planera ett stort event, normalt lagt i början av våren, så arbetsbelastningen är väldigt olika mellan de två terminerna. Första terminen ligger då allt fokus på att planera och förbereda inför själva LAN:et, då kan man förvänta sig arbeta mellan 2-5 timmar i veckan. Veckorna innan LAN:et rampar det upp rejält med PR och sista förberedelserna, och under LAN:ets tre dagar arbetar man mer eller mindre konstant. Efter LAN:et är dock största delen av arbetet över, och det enda som återstår är utvärdering.

För frågor kan du kontakta Robin Boregrim på projektledare@d-lan.se, eller Erik Halvarsson på aktivitetshanterare@d-sektionen.se

Ansökan stänger den 15 maj 23:59.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
För- och efternamn *
Mailadress *
Program *
Årskurs *
Datahanteringspolicy
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med D-sektionens policy kring datahantering: https://d-sektionen.se/wp-content/uploads/2018/05/Policy-datahantering-D-sektionen.pdf *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Datateknologsektionen. Report Abuse