Formular Recomandare Candidaţi - Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate
Liga Studenților Români din Străinătate organizează concursul „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”, premii ce vor fi decernate, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate de pe 28 martie 2021. Pentru al doisprezecelea an consecutiv, LSRS premiază tinerii români ale căror rezultate academice și extra-curriculare au atins nivelul de excelență pe plan internațional.

Candidații recomandați prin acest formular vor fi ulterior contactați de echipa LSRS pentru a fi invitați să aplice în cadrul competiției. Te asigurăm că toate datele din acest formular rămân confidențiale și că nu vor fi folosite în alte scopuri în afară de cele aferente Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate.

Toate detaliile despre concurs le poți găsi la adresa: http://lsrs.ro/gala-lsrs-2021
Gala LSRS - De la Viziune la Acțiune
Nume și Prenume *
Adresa de e-mail *
Numele si prenumele candidatului recomandat *
Adresa de e-mail a candidatului recomandat *
Categoria pentru care recomanzi candidatul *
Required
Detalii despre candidat / Observații
Îmi exprim acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea de către LSRS a datelor cu caracter personal în scopul Galei LSRS 2021. *
Îți mulțumim!
LSRS îți mulțumește pentru contribuția ta la promovarea studenților români cu rezultate excepționale și te așteaptă la Gala Studenților Români din Străinătate, online, pe 28 Martie 2021!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Liga Studentilor Romani din Strainatate. Report Abuse