G2 BELGIAN OPEN 2019 - LOMMEL
In 2019 hebben we de eer om de 40ste editie van de Belgian Open te organiseren. Daar komt nog eens bij dat deze editie een G2 status verkregen heeft van World Taekwondo. Om een optimale organisatie te garanderen werd er dan ook beslist om enkel kyorugi te laten plaatsvinden en geen poomsae in het weekend van 15-17 maart 2019. De Belgian Open Poomsae zal op een later tijdstip georganiseerd worden.

We zijn dus op zoek naar enthousiaste CREW members om ons team te versterken in het weekend van 15-17 maart 2019 te Lommel! Wil jij er graag bij zijn? Dat kan! Registreer je via onderstaand formulier voor één of meerdere dagen en maak alle actie mee vanop de eerste rij. Minimum leeftijd is 16 jaar, voor sommige functies is dat 18 jaar.


Wat verwachten we:

- VRIJDAG:
Frisse benen en helpende handen voor de opbouw van de arena. Mensen die specifiek bij de weging een handje willen toesteken kunnen dit ook aangeven. De opbouw zal starten vanaf 8:00 's morgens, maar je kan doorlopend aansluiten.

- ZATERDAG en ZONDAG
Accreditatie veldtoegang, sensorcontrole, assistentie (incl. opleiding op de dag zelf) dopingcontrole, ophalen scheidsrechterformulieren, verkoop inkomtickets en jetons, brengen van drank en versnapering naar CREW en scheidsrechters, weging,...

Op zaterdag en zondag verwachten we iedereen met een fris hoofd om 8:00 voor de briefing. We rekenen er op dat iedereen tot het einde blijft. Zaterdagavond trekken we met zijn allen na afloop van de competitie door de tribunes voor een eerste opkuis. Zondagavond rekenen we erop dat er nog vele helpende handen het afbouwwerk zo licht mogelijk maken en dat iedereen nog even blijft om de zaal volledig af te bouwen en op te kuisen. Het is immers mogelijk om te blijven overnachten tot maandag en na het ontbijt pas te vertrekken.

Je kan kiezen om één of meerdere dagen te komen helpen. Indien je meerdere dagen komt helpen, kunnen we overnachting voorzien. Blijven overnachten draagt meestal bij tot een fijne sfeer voor-tijdens-na de wedstrijden dus motiveer zeker een aantal clubleden om samen naar Lommel af te zakken. Je kan kiezen om een cottage met 4 of 6 personen te delen in CenterParcs. Schrijf je tijdig in zodat we nog voldoende plaatsen over hebben.


Wat bieden we:

- FULL BOARD ACCOMMODATION :-) Dit wil zeggen dat je, indien je meerdere dagen komt helpen, OVERNACHTING kan krijgen in een COTTAGE in CENTER PARCS. Dit is op 5 minuten gelegen van de sporthal en je kan kiezen met wie je de cottage graag zou delen (4 of 6 personen). Je kan ONTBIJTEN in het hotel van CenterParcs.

- Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere WARME MAALTIJD aangeboden en 's avonds een broodje. Met de JETONS die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds water, cola, koffie en thee voorhanden. Af en toe zullen ook suikerwafels en koffiekoeken de ronde doen. Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in de ta(a)k(en) die we van je verwachten.

- Een Belgian Open CREW T-shirt.

- Een mooie ATTENTIE na afloop van de wedstrijd. Dit is nog een verrassing... :-)

- Zwembonnen voor het SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS van CenterParcs Lommel of De Haan

- En vooral... een onvergetelijke ervaring!


Heb je nog vragen? Neem dan zeker even contact op met Anja:

Anja Walravens
Vlaamse Taekwondo Bond vzw
belgianopen@taekwondo.be
+32 (0) 11 87 09 19

Email address *
VOORNAAM *
Your answer
NAAM *
Your answer
CLUB *
Indien u geen lid bent, noteer dan de naam van de club van een vriend(in) / familielid, of van waar u de Vlaamse Taekwondo Bond kent.
Your answer
GSM NUMMER *
Your answer
LEEFTIJD *
Indien u jonger bent dan 16 jaar op de dag van de competitie en u ook wenst te komen helpen, dient u contact op te nemen met de bondszetel (recreatie@taekwondo.be). Hiervoor is immers schriftelijke toestemming van de ouders vereist.
Your answer
VRIJDAG
Op vrijdag 15 maart 2019 wordt de arena volledig opgebouwd. Indien je vanaf vrijdag kan komen, noteer hier dan tegen hoe laat je er kan zijn. We starten met opbouwen om 8:00 's morgens, maar je kan doorlopend aansluiten.
Your answer
ZATERDAG *
Ik schrijf me in om op zaterdag 16 maart 2019 te komen helpen.
ZONDAG *
Ik schrijf me in om op zondag 17 maart 2019 te komen helpen
TRANSPORT
Voor en na de Belgian Open zullen er allerlei materialen vervoerd dienen te worden zoals matten, geluidinstallaties, beeldschermen en dergelijke. Hiervoor hebben we enerzijds een chauffeur nodig (rijbewijs B) en anderzijds één of twee helpers. Als je je hiervoor inschrijft zullen we je contacteren om af te spreken.
T-SHIRT *
Elke CREW member krijgt een T-shirt aangeboden dat gedragen moet worden tijdens het tornooi. Zo vormen we 1 duidelijk TEAM. Duid hieronder de maat aan die we voor u best bestellen.
OVERNACHTING
Voor CREW members die meerdere dagen helpen, kan er overnachting voorzien worden in cottages van Center Parcs. Er zijn cottages van 4 of 6 personen beschikbaar. Duid hieronder aan voor welke nachten je overnachting wenst te reserveren.
INDELING COTTAGE
Hier kan je neerschrijven met wie je de cottage wenst te delen. Hou er rekening mee dat er per cottage minstens één meerderjarige dient aanwezig te zijn en dat jongens en meisjes geen cottage kunnen delen.
Your answer
OPMERKINGEN
Geef hier eventueel opmerkingen weer waar de VTB rekening mee moet houden.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service