Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM”
Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, invită fetele să participe la Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM”, unde acestea vor avea posibilitatea să își aprofundeze cunoștințele și capacitățile de lider în domeniul promovării egalității gender și prevenirea violenței față de femei.
Scopul Proiectului Academiei de Liderism pentru fete este de a edifica o nouă generație de fete lidere în domeniu promovării drepturilor femeilor din Republica Moldova.
Participantele la Academie de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM”, vor putea să-și aprofundeze cunoștințele și capacitățile de lider în domeniul promovării egalității gender și prevenirea violenței față de femei.
Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM” se va desfășura în trei etape. Prima etapă vor fi analizate dosarele și intervievarea candidatelor, a doua etapă va consta în instruirea și formarea abilităților, structurată în mai multe module pe domenii, iar a treia etapă în realizarea inițiativelor la nivel local pentru promovarea a egalității gender și de prevenire a violenței față de femei.
Grupul țintă al proiectului fete cu vârsta cuprinsă între 15-20 ani.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM”
Nume, Prenume
Data, luna, anul nașterii
MM
/
DD
/
YYYY
Domiciliul
Telefon de contact
E-mail
Instituția
Nivel de educație
Clear selection
Ocupația actuală
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy