Välkommen med på sommarläger för Tweens!
FÖR VEM?
Lägret är för de som nu går i årskurs 3, 4, 5, 6 eller 7.

VAD GÖR VI?
Det kommer vara mycket tid för gemenskap på olika sätt - aktivitet, lek och samling. Det är vid en sjö så badmöjlighet finns.

VAR KOMMER LÄGRET VARA?
Lägret kommer vara vid Liperedssjön som ligger strax innan Sjuntorp. Mer exakt information, vägbeskrivning mm, får du efter sista anmälningsdag.

Det finns inga vanliga toaletter på platsen men en bra torrtoa (bajamaja).

HUR SOVER VI?
Vi sover i en mindre scoutstuga, det finns inga sängar utan det är någon slags madrass att lägga på golvet man behöver ha med sig och sovsäck/täcke och kudde. Ta med en lagom stor madrass så alla får plats, stugan är inte så stor.

Vill man inte sova över så kan man vara med under aktiviteter och samlingar under dagarna.

TIDER OCH ANNAN INFO
Lägret börjar på lördagen 10 juni kl 11 och avslutas på söndagen 11 juni kl 14.30. Du som hämtar får då gärna stanna kvar tills området och scoutstugan är färdigstädade, så hjälps vi åt med det. 

Under lägret är det flera måltider som ska fixas, där behövs hjälp av er föräldrar. Vore också bra med några föräldrar som sover över på natten. I formuläret kan du fylla i när du kan hjälpa till så kontaktar vi dig när lägret närmar sig.

Kostnad: 250 kr. Betalas kontant på plats med jämna pengar eller via swish 123 228 5021 alternativt bankgiro 5101-1443 och märk med ”läger tweens+efternamn”. Är det svårt att betala hela eller delar av lägeravgiften, hör av er så löser vi det, vi vill att alla ska ha möjlighet att följa med.
Anmälan: senast 28 maj via detta formulär
Frågor till Sandra Torstensson: via mail sandra@trollhattanpingst.se eller mobil 0738024445

DETTA ÄR BRA ATT TA MED SIG
Packningslista kommer i mail efter sista anmälningsdag 

ÖVRIG INFORMATION
Under lägret kommer vi kanske ta bilder och filma. Genom att anmäla dig till lägret godkänner du också att finnas med på bild och film. Skulle det vara så att du av någon anledning inte vill finnas med behöver du höra av dig till oss innan lägret och berätta detta. Tex kommer bilderna användas till vår hemsida och annan reklam för vår verksamhet.

Anledningen till att vi kan ha mycket av våra verksamheter helt gratis och försöka hålla lägeravgifter så låga som möjligt är för att människor ger av sina pengar till Pingstförsamlingen i Trollhättan men också för att vi söker bidrag via Pingst Ung. Detta betyder att du genom att anmäla dig till lägret också godkänner att du blir medlem i vår lokalavdelning i Pingst Ung under året så att vi kan söka bidrag. Du kommer att få SMS/Mail med en länk för att godkänna ditt barns medlemsskap i verktyget Pingst Ung People. (Medlemsskapet kostar inget och du förbinder dig inte till något genom att bli medlem, hör av dig om du har några frågor).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
När är du med? *
Förnamn *
Efternamn *
Födelsedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Postadress *
Postnummer *
Ort/Stad *
Mobilnummer + Namn till vårdnadshavare *
Mailadress vårdnadshavare *
Mobilnummer deltagare
Om ditt barn får sköta medlemsskapet i Pingst Ung People själv kan du fylla i ditt barns mobilnummer här
Mail deltagare
Om ditt barn får sköta medlemsskapet i Pingst Ung People själv kan du fylla i ditt barns mail här
Allergi / Specialkost *
Jag som förälder kan hjälpa till (går fint att klicka i flera alternativ) *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trollhättan Pingst. Report Abuse