Oulun nuorten syksy 2019 ruokaklubi
Hei!

Tervetuloa ilmoittautumaan Elastic Chef -ruokaklubiin. Kurssi on tarkoitettu Yhden vanhemman perheiden 12-17-vuotiaille nuorille. Klubitapaamisissa kokataan, leivotaan ja syödään toisten nuorten ja Marttojen kotitalousasiantuntijan kanssa. Ruokaklubeja ohjaa marttojen kotitalousasiantuntija.

Aika: ti 27.8., ke 4.9., to 19.9., ti 24.9., ke 9.10., ti 22.10., ke 30.10., ke 13.11. ja ti 19.11. klo 16.30-19.30

Paikkana on Marttojen tilat osoitteessa Kajaaninkatu 36, Oulu.
Klubi on täysin maksuton!

Otattehan huomioon, että Ilmoittautuminen on sitova. Jos teille tulee yllättävä sairastuminen tms., jonka vuoksi joudutte perumaan klubiin osallistumisen, niin ilmoitattehan siitä hetimmiten.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoa klubista ennen sen alkamista. Tiedoksi jo nyt, että mukaan kannattaa varata essu tms. (jos omistaa), sisäkengät ja hiuslenkki.

RYHMÄN JÄRJESTÄMISTÄ VARTEN KERÄÄMME JOITAIN TIETOJA lapsestanne sekä teistä vanhemmista. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi ruoanlaittoa varten kerättäviä tietoja erityisruokavaliosta ja allergioista, yhteystietojanne sekä muita tietoja, joita te vanhemmat katsotte, että ruokaklubin järjestäjien ( VeNyvä-hanke ja ruokaklubia vetävä Marttojen kotitalousasiantuntija) olisi hyvä lapsestanne tietää ryhmän kokoontumisia ajatellen. Tietojanne ei välitetä järjestäjätahoilta eteenpäin. Lomakkeen kysymykset 13. ja 14. koskevat suostumuksia, joita ruokaklubille osallistuminen edellyttää.

Olethan yhteydessä, jos on mitä tahansa kysyttävää:
piritta.kahkonen(at)yvpl.fi tai p. 040 670 5887

Ruokakulubin järjestää Yhden vanhemman Vanhemman Perheiden Liiton nuorille ja heidän vanhemmilleen suunnattu VeNyvä-hanke yhteistyössä Marttojen kanssa.


1. Nuoren nimi *
Your answer
2. Nuoren ikä *
Your answer
3. Nuoren osoite ja puhelinnumero *
Your answer
4. Nuoren sähköpostiosoite *
Your answer
5. Vanhemman nimi *
Your answer
6. Vanhemman osoite ja puhelinnumero *
Your answer
7. Vanhemman sähköpostiosoite *
Your answer
8. Nuoren allergiat tai erityisruokavaliot
Your answer
11. Toiveita ruokaklubille
Your answer
12. Muuta kerrottavaa
Your answer
13. Tietojen säilytys *
14. Valokuvaus ja kuvien käyttö *
Osallistujat saattavat ottaa ruokaklubilla ruokakuvia ja näissä kuvissa osallistuja voi näkyä taustalla. Kuvat otetaan niin, ettei osallistujia voi tunnistaa kuvista.
15. Mistä sait tiedon Elastic Chef-ruokaklubista? Kerro mahdollisimman tarkasti, esim. Facebookista; mikä ryhmä, tai mikä lehti tai mikä yhteistyötaho. ( Pyrimme kehittämään viestintäämme oikeaan suuntaan.) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service