Mukaan Teekkarispeksin 2019 produktioon
Tällä lomakkeella ilmoittaudut mukaan kevään 2019 produktioon osa-alueisiin, joihin ei ole pääsykokeita, tai jos sinut on jo valittu osa-alueeseen, johon oli haku. Lisäämme sinut produktion yhteystietolistaan sekä produktion sähköposti- ja Telegram-tiedotuslistoille.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan soittajaksi bändiin, sanoittajaksi, sovittajaksi, näyttelijäksi, tanssijaksi tai koreografiksi, hakuohjeet löydät täältä: https://teekkarispeksi.fi/blog/2018/10/04/mukaan-kevaan-2019-produktioon/

Jos olet kiinnostunut useasta osa-alueesta, voit täyttää tämän lomakkeen muiden osa-alueiden osalta, jolloin saat produktion sähköpostilistalla tiedon myös hakutilaisuuksista edellä mainittuihin osa-alueisiin.

Produktion osallistujarekisterin tietosuojaseloste: https://rekisterit.teekkarispeksi.fi/produktio
Kuva: Johannes Lehto

Nimesi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Tämä osoite lisätään produktion sähköpostilistoille.
Your answer
Puhelinnumerosi *
Your answer
Mihin osa-alueisiin aiot osallistua tässä produktiossa? *
Oletko kiinnostunut bändissä soittamisesta, sanoittamisesta, sovittamisesta, näyttelemisestä tai tanssista/koreografioinnista? Näihin rooleihin on erillinen haku, ja tekijät valitaan valintakokeiden tai hakemuksen perusteella. Lisätietoa hakemisesta löydät osoitteesta https://teekkarispeksi.fi/blog/2018/10/04/mukaan-kevaan-2019-produktioon/. Valitse tässä kysymyksessä em. osa-alueet vain, jos sinut on jo valittu kyseiseen osa-alueeseen.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teekkarispeksi ry.. Report Abuse - Terms of Service