VEZ - Sejem priložnosti in pobud Zagorje ob Savi, 2. in 3. 4. 2016 (obrazec za prijavo razstavljalca)
Pripravljamo sejem, na katerem se bodo predstavljala podjetja in pobude, stari do 5 let. Na sejmu bomo predstavili primere dobrih praks iz zasavske in šaleške regije. V sklopu sejma bodo potekala predavanja in okrogle mize na temo novih priložnosti, spodbujanja podjetništva in trajnostnega razvoja. Tudi vi ste vabljeni, da s svojim prispevkom obogatite dogajanje.

Na sejem vabimo tudi socialna podjetja, zadruge, iniciative in organizacije z družbenim učinkom, katerim bomo omogočili predstavite in možnost organiziranja posvetov ali okroglih miz.

Dogodek bo medregijskega značaja in bo prispeval k prepoznavnosti vašega podjetja, organizacije ali pobude. Povezoval bo zasavsko in Zasavju sorodno šaleško regijo. Sejem bo namenjen tako podjetjem in organizacijam kot širši javnosti. Podporniki projekta bodo na sejmu oglaševani sorazmerno z njihovo donacijo.

Število udeleženih podjetij in organizacij se bo tokrat gibalo med 30 in 50. Ciljamo na trajen učinek projekta, saj si želimo, da dogodek postane tradicionalen in bo predstavljal stičišče med posamezniki, podjetji in organizacijami. Sejem bo priložnost za začetek novih uspešnih zgodb na področju podjetništva, zadružništva in zaposlovanja.

S tem dogodkom predstavljamo izvrstne zasavske in velenjske projekte, prekinjamo monotonijo in dokazujemo, da je tudi v Zasavju možno ustvarjati, hkrati pa povezujemo občine in regije.

Vas zanima sodelovanje?
Izpolnite obrazec in se nam pridružite! Kontaktirali vas bomo v roku 24 ur od izpolnitve tega obrazca.

Srečno!

www.zadrugavez.org
zadruga.vez@gmail.com
030-349-690

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service