ALPRO си купи и в играта се включи!
купи ALPRO продукти на стойност минимум 8 лева и регистрирай номер на поръчка тук
Номер на поръчка *
Мейл или телефон за контакт при спечелване :) *
Условия на играта
1.Играта се организира от BulMag.org (Организатор) със съдействието на “Данон Сердика”АД през периода: 16.11.2020-20.12.2020г.

2. В играта могат да участват всички физически лица, навършили 18г. към датата на вземане на участие.

3. Участието в Играта е обвързано с покупка, извършена през периода на провеждане на Играта чрез платформата за търговия от разстояние BulMag.org.

4. Механизъм за участие в Играта: закупете продукти Alpro на стойност най-малко 8 лева и регистрирайте номера на заявката чрез формата за регистрация в Играта, налична на www.bulmag.org през периода на провеждане на Играта. Всеки участник може да спечели само 1 (една награда). Общо за целите на Играта ще бъдат раздадени 40 (четиридесет) броя ръчно изработени порцеланови купи Alpro.

5. Печелившите участници ще бъдат определени на случаен принцип на - 21.12.2020 год.

6. Имената на печелившите ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на BulMag - https://www.facebook.com/BulMagSupermarkets.

7. Наградите могат да бъдат получени от всеки BulMag супермаркет или получени заедно с поръчка от www.BulMag.org в срок от 10 дни, от обявяването на печелившите.

8. За реализиране на Играта необходимо Организаторът на Играта да обработи лични данни на участниците – две имена, мобилен номер и адрес необходими за извършване на регистрацията и обявяване на печелившите. С цел връчване на наградите от всички печеливши участници, следва да бъдат събрани и обработени допълнителни лични данните, необходими за извършване на доставка – три имена, телефон за връзка и адрес за доставка, като адреса може да бъде адрес на офис на куриер. Личните данни ще бъдат обработени при спазване на действащото законодателство и декларацията за поверителност, публикувана на https://bulmag.org/bg/pages/personal-228.html.

9. Допълнителна информация може да бъде получена на имейл адрес office@bulmag.org или тел. 054 850 850.
Благодарим Ви за регистрацията!
Желаем Ви късмет!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy