Αίτηση συμμετοχής στο VentureGarden, Θεσσαλονίκη, Fall 2019
Το VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών τα οποίο παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχειρηματική πραγματικότητα, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – A Division of Anatolia College.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 διαδραστικά μαθήματα μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με τα πιο σημαντικά θέματα που καθορίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο στάδιο συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης που βασίζεται στους επιχειρηματικούς στόχους του καθενός.
Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται στο American College of Thessaloniki (Σεβενίδη 17, Πυλαία) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6μμ ως τις 9μμ.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ως τις 14/10/2019.
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ηλικία (προαιρετικό)
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Πόλη διαμονής
Your answer
Τι σπουδές έχετε κάνει
Your answer
Επαγγελματική εμπειρία *
Your answer
Η σημερινή σας κατάσταση είναι *
Έχετε ήδη κάποια επιχειρηματική ιδέα; *
Αν ναι, περιγράψτε μας εν συντομία την ιδέα σας παρακάτω. Σε περίπτωση που ασκείτε ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα, η ιδέα σας σχετίζεται με την παρούσα δραστηριότητα σας?
Your answer
Για ποιο λόγο θέλετε να συμμετέχετε στο VentureGarden *
Your answer
Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε το link για κάποιο video που να παρουσιάζετε τον εαυτό σας και την ιδέα σας (προαιρετικό)
Your answer
Σε περίπτωση που είστε ομάδα, προτείνουμε να παρακολουθήσουν το VentureGarden και τα υπόλοιπα μέλη (ως 3) και να κάνει ο καθένας χωριστή αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση γράψτε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (αν δεν υπάρχει ομάδα αφήστε το κενό)
Your answer
Πως μάθατε για το VentureGarden *
Επεξεργασία δεδομένων για ενημερωτικούς και προωθητικούς σκοπούς *
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την προβολή φωτογραφιών και βίντεο από δράσεις και εκδηλώσεις του προγράμματος VentureGarden, στις οποίες συμμετέχω, στην ιστοσελίδα του προγράμματος VentureGarden και του ACT, ή σε άλλο υλικό (έντυπα, αφίσες, βίντεο στο διαδίκτυο, λογαριασμούς του προγράμματος VentureGarden σε κοινωνικά δίκτυα κλπ) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και για 10 έτη μετά το πέρας αυτής, για σκοπούς προώθησης των δραστηριοτήτων του προγράμματος VentureGarden και ενημέρωσης του κοινού, σύμφωνα με τους ως άνω όρους και προϋποθέσεις.
Επεξεργασία δεδομένων για αποστολή ενημερωτικού υλικού *
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την επεξεργασία των στοιχείων επικοινωνίας μου προς τον σκοπό αποστολής ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τα προγράμματα, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις κλπ του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of The American College of Thessaloniki. Report Abuse - Terms of Service