Boka Online Stockholm
Nedan kan du boka tider direkt här på hemsidan.
Våra fasta priser med generösa betaltider och garantin vi lämnar på våra arbeten gör att vi oftast har lite fler bokningar än andra företag i branschen men observera att våra kvälls- och helgtider är billigare än de flesta konkurrenters vardagspriser!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Välj tid nedan *
Vill du vara med på väntelistan? *
Välj nedan om du vill vara med på väntelistan. När vi får avbokningar eller har tid över kommer vi då att prova att ringa dig ifall vi har möjlighet att komma före den tid du bokat. Det pris du bokat gäller även om vi kanske kommer kvällstid t. ex. OBS! Bokad tids pris gäller, så även om vi får tider över på kvällen/helger så får du för det pris du bokat. Det är ofta vi kan komma tidigare så använd denna funktion!

Hälften av de kunder som väljer "ja" får hjälp innan bokad tid!
Fyll i ditt namn, gatuadress samt postadress *
Priserna gäller för dig som bor i Stockholm eller 50km från Centralstationen. Om färja krävs eller att du bor mer än 50km från Stockholm Central så tillkommer 500kr ink moms i tillägg för drivmedel/extra tid.
Beskriv kortfattat ditt problem
Ange hur ditt problem yttrar sig eller vad du har för problem.
Ditt telefonnummer *
Det är viktigt att du finns tillgänglig på telefon då vi ibland kan behöva ställa frågor om din beställning. Vi kommer även ringa dig cirka 30 minuter innan vi anländer för att säkerställa att du finns på plats.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.