Boka Online Stockholm
Status bokningstider för tillfället:
Nackdelen med att ha marknadens lägsta priser för spolbilstekniker med minst 20 års erfarenhet och branschens högsta betyg i de transparenta recensionerna från användare både på Google och Facebook är att vi snabbt blir fullbokade.

Många är hemma och "passar på" att fixa saker nu så vi har ett stort tryck på beställningarna. Vi har därför utökat extra bra priser kvällstid.

Notera att det finns billiga helgtider för dig som kan vänta. Vi kan hålla lägre priser när vi har bättre chans att planera våra arbeten i god tid, så därför finns billiga helgtider och våra "röda avgångar" där det är reducerat kvällspris,

OBS! Hittar du ingen tid som passar? Ring: 010-1010200 så löser vi säkert det.

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT:
Just nu har vi utökade åtgärder för vår arbetsmiljö:
Vi skakar inte hand.
Vi rengör de verktyg vi använt mellan varje kundbesök, detta tar en liten stund och vi ber dig ha det i åtanke vad gäller vår ankomsttid.
Vi tvättar händerna före och efter varje kundbesök. Detta gör att vi kan behöva fylla på våra maskiner lite extra.
Vi ber dig hålla dig från oss på plats. Vi har normalt inget emot att man står bakom oss och kikar vad vi gör, men nu står vi inför onormala omständigheter och vill inte riskera att någon smittar oss, minst två meters avstånd tack!
Email address *
Vill du vara med på väntelistan? *
Välj nedan om du vill vara med på väntelistan. När vi får avbokningar eller har tid över kommer vi då att prova att ringa dig ifall vi har möjlighet att komma före den tid du bokat. Det pris du bokat gäller även om vi kanske kommer kvällstid t. ex. OBS! Bokad tids pris gäller, så även om vi får tider över på kvällen/helger så får du för det pris du bokat. Det är ofta vi kan komma tidigare så använd denna funktion!
Välj tid nedan: *
Fyll i ditt namn, gatuadress samt postadress *
Beskriv kortfattat ditt problem
Ange hur ditt problem yttrar sig eller vad du har för problem.
Ditt telefonnummer *
Det är viktigt att du finns tillgänglig på telefon då vi ibland kan behöva ställa frågor om din beställning. Vi kommer även ringa dig cirka 30 minuter innan vi anländer för att säkerställa att du finns på plats.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.