Dislèxia. Xerrada i taller pràctic
INFORMACIÓ I FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Dediquem dues sessions a la Dislèxia
CALENDARI:

- Dimarts 17 d'abril de 2018, de 18 a 20 h, XERRADA: Què és la Dislèxia? (1 hora i mitja de xerrada i 30 minuts de preguntes).

- Dijous 19 d'abril de 2018, de 18 a 20 h, TALLER PRÀCTIC sobre Dislèxia. La finalitat d'aquesta segona sessió és donar consells pràctics pel dia a dia.

HORARI: de 18 a 20 h

LLOC: Centre Cívic i Cultural El Colomí (carrer de Tarragona, 22. Vila-seca)

50 PLACES, que s'assignaran per ordre d'inscripció.

Oferim servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys; només cal que ho indiqueu en el present formulari d'inscripció.

Activitat gratuíta del Pla Educatiu d'Entorn per a les Famílies de Vila-seca.

Data límit d'inscripció: divendres 13 d'abril de 2018 (inclòs)

Què és la Dislèxia?
La dislèxia es defineix com la dificultat persistent i manifesta per a la lectura, escriptura, problemes d’orientació espacial i temporal, i en ocasions pot afectar al càlcul i lògica matemàtica.

La dislèxia és independent de qualsevol causa intel·lectual, cultural i emocional, i, per tant, es dóna malgrat una intel·ligència adequada i una escolarització convencional.

La causa es troba en una alteració de les zones cerebrals que controlen el llenguatge. Afecta el 5 % de la població infantil de set a nou anys, sobretot nens.

A les escoles, bona part de les matèries s’imparteixen per mitjà de les vies que els dislèxics tenen alterades, com ara la lectura i l’escriptura; per tant, tots els nens amb dislèxia pateixen un retard amb relació als altres companys de curs i, si no es detecta el problema, el nen patirà conseqüències molt negatives que en la majoria de casos es transformaran en problemes d’ansietat, depressió i baixa autoestima.

Xerrada a càrrec de la Dra. Anna Sans Fitó, de la Unitat de Neurodesenvolupament de l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, i taller a càrrec d'especialistes de l'equip de reeducació.
Dra. Anna Sans Fitó:

Especialista en Pediatría y Neurología Pediátrica, la Dra. Anna Sans Fitó és docent en diferents postgraus i màsters de Neurologia i Neuropsicologia pediàtrica, ha presentat multitud de ponències, comunicacions orals i pòsters en congressos i reunions científiques, a més d'haver publicat diversos llibres en relació amb la seva especialitat.

• Més de 10 anys d'experiència
• Neuròloga infantil a l'Hospital Sagrat Cor (actualitat)
• Coordinadora de la Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge (UTAE)
• Metge Adjunta del Servei de Neurologia a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (fins 2016)
• Responsable de la Unitat de Neuropsicología


FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Fareu ús del servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys? *
Required
En cas afirmatiu, indiqueu l'edat i el nom dels infants
Your answer
Algun dels vostres fills/es participa en el Programa de lectura assistida amb gossos? (És a dir, si des de la vostra escola us han assignat plaça perquè el vostre fill/a pugui fer les sessions de lectura assistida amb gossos)
En cas afirmatiu, indiqueu el nom, edat i curs del vostre fill/a que participarà en el Programa de lectura assistida amb gossos
Your answer
Centre/s escolar/s de procedència dels vostres fills *
Required
Observacions
Your answer
Organitza:
El Pla Educatiu d’Entorn per a les Famílies informa de les diferents activitats que es realitzen a través de la pàgina web i de l’APP de l’Ajuntament de Vila-seca, i a la xarxa social de Facebook amb què s’informa i es fa difusió de les activitats programades, per la qual cosa si teniu cap inconvenient a rebre informació per correu electrònic o bé que en fem difusió a través d’imatges, feu-nos-ho constar a l’adreça ensenyamentvilaseca@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service