TAKO / Nykydokumentointi - syksy 2020
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa museosi mukaan TAKO-verkoston vuoden 2020 nykydokumentointitempaukseen. Tempaus järjestetään perjantaina 18. syyskuuta. Aiheena on tänä vuonna "kulutus". Hienoa, että olette mukana!

Dokumentoinnin kohde ja laajuus ovat kunkin museon päätettävissä omien resurssien ja tallennusvastuiden mukaan. Yksikin kuva, esine tai haastattelu riittää! Yhteistä on teema sekä tallennuksen toteuttaminen yhden päivän aikana.

Toivomme alustavia osallistumistietoja 30.6 mennessä, mutta ilmoittautua voi vielä heinä- ja elokuun aikana. Yksityiskohtien ei tarvitse vielä olla valmiina. Tiedot kootaan yhteiseen Google Drive -tiedostoon, jonne kukin museo voi vielä myöhemmin tarkentaa omia tietojaan.

Lisää tempaukseen liittyvää ohjeistusta löydät TAKON verkkosivulta http://tako.nba.fi/nykydokumentointi

Kaikissa nykydokumentointitempaukseen liittyvissä asioissa sinua auttaa TAKO:n viestintäkoordinaattori Outi Kivimäki. Tavoitat Outin parhaiten sähköpostilla outi.kivimaki (at) pori.fi (tai nrosta 040 737 6749).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1) Museon nimi
2) Museon verkkosivuosoite
3) Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
4) Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
5) Onko museonne mukana TAKO:n poolissa/pooleissa? TAKO-verkostossa on seitsemän aihepiirien mukaan muodostettua poolia eli yhteistyöryhmää. Poolityöskentelyssä on kyse osaamisen ja resurssien jakamisesta ja vertaisoppimisesta. Poolityöskentely ei kuitenkaan ole edellytys nykydokumentointitempaukseen osallistumiselle.
6) Tallennuksen kohde (ja mahdollinen tarkempi näkökulma/rajaus)
7) Dokumentointipaikka (kaupunki, kaupunginosa, rakennus, verkkoympäristö tms.)
8) Toteutetaanko tempaus yhteistyössä jonkin yhteisön, yrityksen, toisen museon tai muistiorganisaation tms. kanssa?
9) Saako tiedot julkaista museoiden yhteisessä Google Drive -tiedostossa? Linkki tiedostoon lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.
Olemme huomioineet aiemmat palautteet ja ideat nykydokumentointitempauksen liittyen. Kiitos niistä! Jos sinulle on herännyt uusia ideoita tai toiveita, niin kerrothan niistä meille. Kiitos!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy