Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners Workshops - Οκτώβριος 2020

Φθινοπωριάζει και αρχίζουμε να μαζευόμαστε στο σπίτι. Γιατί να μην είναι όσο όμορφο θα θέλαμε;
Το Chalk Of The Town μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τον κόσμο σας!

Μέσα στο τετράωρο workshop για αρχάριους (Absolute Beginners!) θα μάθετε πώς να δημιουργείτε την αυθεντικά παλαιωμένη όψη, με διαφορετικές τεχνικές βαφής και πατίνας, θα μάθετε περισσότερα για την αισθητική των χρωματικών επιλογών στο χώρο, θα δοκιμάσετε τη διακοσμητική χρήση των στένσιλ σε αντικείμενα, και κυρίως θα διασκεδάσετε δημιουργικά, γιατί η δημιουργία, δίνει αληθινή χαρά!

Το τετράωρο workshop , "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη και δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας!

Θα σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα διακοσμητικό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας, ως δώρο!

Το κόστος του Absolute Beginners Workshop είναι 35 ευρώ/άτομο, ενώ για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 30 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε φίλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://forms.gle/3wsUY5pTgbp9pi9x5

Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (στην επόμενη ενότητα) για να πραγματοποιήσετε το workshop μαζί. Δηλώστε στο ειδικό πεδίο το όνομα/τα της υπόλοιπης παρέας σας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα που θα έρθετε παρέα.
Θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).

Στο workshop μπορούν συμμετάσχουν ενήλικες και άτομα από 13 ετών και άνω, με την έγκριση & συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους.

Τα workshops πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας στο Παγκράτι. Ξεκινάμε όλοι μαζί, από το κεντρικό μας κατάστημα, Chalk Of The Town Athens, που βρίσκεται στην οδό Αμύντα 13, δίπλα στην Πλατεία Προσκόπων.

Παρακαλούμε σημειώστε πως η δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Επιμένουμε σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, η επιβάρυνση για μας είναι μεγάλη και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

Εννοείται, προς διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας όλων, σε περίπτωση που αισθάνεστε κάποια αδιαθεσία, παρακαλούμε μην προσέλθετε, αλλά αν είναι δυνατόν ενημερώστε μας εγκαίρως για την αποχή σας. Θα παρακολουθήσετε το workshop σε επόμενη ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Το Chalk Of The Town® Paint, έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, μελαμίνη, λάκα, mdf, δέρμα, ύφασμα, τοίχο, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία. Είναι χρώματα υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά αλλά ταυτόχρονα, ευέλικτα και εξαιρετικά καλυπτικά!

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα και αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 24 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρες νέες αποχρώσεις που θα ενθουσιαστείτε να δοκιμάζετε!


Στην επόμενη ενότητα, θα δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες workshops του μήνα, για να επιλέξετε την επιθυμητή.
Παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε κράτηση, αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να δεσμευτείτε.

Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops
Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops
Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops
Αυθεντικό ‘vintage look’
Το "πριν" & το "μετά" ενός παλιού γραφείου
Μάθετε την τεχνική του στένσιλ
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.