Inschrijven voor 'Doeltreffend communiceren met anderstaligen. De communicatiewaaier.' 22/11/2019 (korte versie)
Door dit formulier in te vullen, schrijf je je in voor de vorming 'Doeltreffend communiceren met anderstaligen. De communicatiewaaier.' op vrijdag 22/11/2019 van 9.30 tot 12.30 uur.

Welke manieren zijn er om taaldrempels weg te werken en communicatiemiddelen in te zetten? We gaan onder meer in op het inschakelen van sociaal tolken, het gebruik van duidelijk gesproken Nederlands, contacttaal en ondersteunend materiaal zoals pictogrammen, apps, ... Je leert hoe je gesprekken met anderstaligen vlotter kan laten verlopen aan de hand van een waaier van communicatiemiddelen.

Deze verkorte versie van de vorming is geschikt voor deelnemers die de vorming 'duidelijk gesproken taal' al gevolgd hebben.

Zorg ervoor dat je alle antwoorden volledig en correct ingeeft. Zo kunnen we voor een vlotte inschrijving en facturatie zorgen. De facturatie van €50 zal na de vorming gebeuren.


Kan je die dag toch niet komen? Laat een collega in jouw plaats komen. Blijft je gereserveerde plaatsje toch leeg, factureren we €10 voor de gemaakte kosten.


Opgelet! Heb je geen bevestigingsmail gehad? Dan is er iets mis gegaan bij je inschrijving.
Lukt het niet en wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje naar vorminglimburg@integratie-inburgering.be!
Naam en Voornaam *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoon of GSM *
Your answer
Naam organisatie *
Your answer
Volledige facturatieadres *
Your answer
BTW- of ondernemingsnummer *
Your answer
Moet er een bestelbonnummer vermeld worden op de factuur? (Indien je hier "ja" op antwoordt, dan nemen we contact met je op.) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service