Dansskor för foxtrot, bugg, tango, Zumba mm
Här kan du beställa dansskor för att prova, utan köptvång! De finns i tre varianter med hård danssula, anpassad för bugg, zumba etc. Även en variant med mockasula som är speciellt bra till tangoträningen och socialdans samt för dig som vill ha ordentligt glid.

Nero och Smooth är nästan lika, samma typ av sula men Smooth är lite mer uppbyggd under hålfoten. Båda har delad sula och är lätta och smidiga.

Salsette liknar Smooth och Nero, men har istället mockasula på främre sulan och är den sko som har mest glid. Salsette är också något bredare än de övriga i foten.

Traverse är framtagna speciellt för Zumba och annan dansbaserad träning, de har en lite hårdare sula som kombinerar suveränt fäste med perfekt glid under trampdynan. Otroligt lätta och sköna. En fräsch sko även för sommarens utedanser!

Priser: Salsette 650 kr, alla övriga varianter 800 kr.

Du provar på överenskommen plats, eller hemma hos mig i Krylbo efter överenskommelse.

Vilken modell är du intresserad av?
Required
Ange din normala storlek, mät gärna foten från häl till spetsen av den längsta tån. (Ställ dig på ett papper som du lägger mot väggen och stå med hälen mot väggen, stå på hela foten och be någon rita där tån slutar)
Your answer
Här lämnar du ditt namn och dina kontaktuppgifter (mail, telefon etc)
Your answer
Övrig information, tex förslag på provtillfälle:
Your answer
Tack för din beställning!
Jag kontaktar dig då skon finns hemma för provning. Inget köptvång.

/Ann-Catherine

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms